sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockout комплекти за маркиране Най-добра цена

Lockout комплекти за маркиране Най-добра цена

№ на частта: LG03 Комплект за заключване Кутия (PLK11) × 1; Lockout Hasp (SH01) × 2; Локаут Hasp (SH02) × 2; Катинар за безопасност (P38S-ЧЕРВЕН) × 4; Локаут Hasp (NH01) × 2; Кабелно заключване (CB01-6) × 1; Блокировка на клапана (AGVL01) × 1; Блокировка на клапана (ABVL01) × 1; Блокиране на прекъсвача (CBL11) × 2; Блокиране на прекъсвача (CBL12) × 1; Блокиране на прекъсвача (TBLO) × 2; ...

Описание

Част No.:LG03

Комплект за заключване Кутия (PLK11) × 1;

Lockout Hasp (SH01) × 2;

Локаут Hasp (SH02) × 2;

Катинар за безопасност (P38S-ЧЕРВЕН) × 4;

Локаут Hasp (NH01) × 2;

Кабелно заключване (CB01-6) × 1;

Блокировка на клапана (AGVL01) × 1;

Блокировка на клапана (ABVL01) × 1;

Блокиране на прекъсвача (CBL11) × 2;

Блокиране на прекъсвача (CBL12) × 1;

Блокиране на прекъсвача (TBLO) × 2;

Етикет за заключване (LT03) × 12.

5_051

Енергийна изолация - устойчива на удар

При дъжд и сняг времето въздухът и земята са мокри и изолационните характеристики съответно ще намаляват. Изтичане на оборудване, захранване и захранващ кабел ще доведе до опасност от токов удар.

Преди всяко предаване на захранване внимателно проверявайте дали в оборудването има вода и дали захранващият кабел е повреден. Предаването на енергия е строго забранено преди водата да бъде почистена.

Отворете и затворете електрическата кутия, за да поддържате нормално затворено състояние, при необходимост трябва да се вземат водоустойчиви мерки, за да се избегне вода, влага, късо съединение, повреда на оборудването.

image

Оборудването и инструментите (електрически) трябва да се изхвърлят правилно след употреба и да се поставят далеч от дъжд и сняг, за да се предотврати ускореното стареене на изолацията.

imageСпециално проектирани според вашите специални изисквания, нашите локаут комплекти за маркиране на най-добрата цена, направени от един от професионалните производители и доставчици на локаут продукти в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да поръчате на едро персонализирани комплекти за локаут на най-добрата цена, произведени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние също предлагаме безплатната проба.
Hot Tags: lockout tagout комплекти най-добра цена, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, на едро, цена

Изпрати запитване