sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Малка заключители инструмент чанта

Малка заключители инструмент чанта

Част No: LB41 Безопасност преносим lockout чанта а) Изработени от устойчив водоустойчив найлонов плат. б) Лек и лесен за носене или носене. в) Може да персонализирате знака на повърхността на lockout торба.

Описание

Част No: Lb41

Sзаснемане преносим lockout чанта

а)Изработена от здрава водоустойчива найлонова материя.

б) Лек и лесен за носене или носене.

в) Може да персонализирате знака на повърхността на lockout торба.

 

Част No.

Описание

Lb41

240мм(L)х160мм(Н)х100Mm (W)

HAZOP — анализ на опасността и експлоатация

Разделяне на възелите: според различните процеси традиционното разделение с основен материал като ядрото може да бъде прието в Европа, или разделението с процесединица като ядро, което постепенно е популярно в Китай през последните години. Възелът е принудително рязане на процеса поток за удобство на HAZOP анализа. Макар че HAZOP анализът е удобен, няма цялостен изглед в анализа.


Избор на отклонение: емпиричният метод (т.е. предпочитанието за отклонението, което е близко до последствието) се комбинира с традиционния метод (предпочитание за отклонението близо до причината). За непрекъснати процеси са избрани 18 общи отклонения, които трябва да бъдат анализирани, и 24 общи отклонения, които трябва да бъдат анализирани за периодични операции. Всички водещи думи и параметри са смислено комбинирани, а 124 отклонения, които може да се нуждаят от анализ, се получават като добавки, които не само гарантират качеството на анализа, но и подобряват ефективността, и в същото време гарантират общото ниво на аналитика.


Търсене на причина: обобщаване на причините за общи отклонения. За да се гарантира качеството на анализа, формулират 8 принципа на търсене на кауза. Принципно има гаранция, че първоначалната причина (понякога наричана незабавна тава) ще бъде намерена, но също така има гаранция, че в някои специални случаи междинните събития ще бъдат разрешени като причина и че междинните събития ще бъдат отразени в анализа.


Резултатно търсене: за да се гарантира качеството на анализа, са формулирани 9 принципа на търсене на кауза. Принципно е предвидено, че крайните неблагоприятни последици се откриват и междинните събития могат да бъдат използвани като последици в някои особени случаи. Също така, по принцип 9, е предвидено кога да се анализират последиците от защитните мерки след като бъдат активирани, като например предпазно излитане и взаимозаключване.


Мерки за защита: за да се гарантира качеството на анализа, се формулират принципите за търсене на защитни мерки 3, въвежда се понятието за независим защитен слой (IPL), а административните мерки могат да се използват като мерки за защита, а алармата може да се използва като защитни мерки. Избягвайте мерките за защита само погледнете броя на проблемите с качеството.


Оценка на риска: методът на анализ на защитния слой се използва за оценка на честотата на произшествията при сценарии на произшествия, така че да се предостави референтна информация за екипа, за да прецени дали рисковете са приемливи.


Предложени мерки: гарантиране на качеството на анализа, формулиране на мерки за 4 принципа, ефективни предложения за правила и възможно ефективно предложение, разликата между регламент, когато трябва да се използва отделен слой като предложение, също така се уточнява кога да се предприемат административни мерки като съвет, за да се гарантира, че след предложените мерки за изпълнение може да се намали рискът до приемливо ниво.

Hot Tags: Малка заключители инструмент чанта

Изпрати запитване