sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Преносима чанта за безопасност Loto

Преносима чанта за безопасност Loto

Част №: LB02 P ерсонална торбичка с тази торба с инструменти можете да изберете защитните катинари и аксесоари, от които се нуждаете. Направете свой собствен комплект продукти LOTO! Изработено от Изработено от устойчива водоустойчива найлонова материя。 С две каишки за носене и презрамка. Може ли по поръчка да се направи табелката върху блокиращата чанта ...

Описание

Част №:   LB02, LB03

S afety преносима чанта за заключване

а) Изработена от устойчива водоустойчива найлонова тъкан.

б) Може по поръчка да направи знака на повърхността на торбата за заключване.

в) С лесни ръчни каишки и презрамка.

 

Част №

описание

LB0 2

350mm (L) × 2 3 0mm (H) × 2 1 0mm (W)

LB0 3

3 9 0mm (L) × 2 9 0mm (H) × 2 1 0mm (W)

След проверката и поддръжката тези, които не успеят да се отключат навреме и повлияят на производството, се критикуват и обучават за първото нарушение и глобяват с 50 юана за второто нарушение.


Онези, които не успеят да разгледат и одобрят и потвърдят в строго съответствие с тази система и отключат устройството необичайно без разрешение, се счита, че са нарушили сериозно правилата и разпоредбите на служителя и ще бъдат уволнени. Ако е причинен инцидент с безопасност, предприятието се освобождава и прехвърля на съдебния орган за разследване на правната отговорност, така че да възстанови загубите, причинени на предприятието от аварията.


Ако нерегламентираното разпределение на предпазни ключалки не причини последиците от произшествието, се налага глоба; ако последствията са нежелателни, нарушителят се освобождава и прехвърля на съдебния орган за разследване на правната отговорност.


Който заеме личното заключване на друго лице, ще бъде глобен.


Ако пазителят на ключа за резервна ключалка не изпълни или изпълни правилно своите задължения, като по този начин причини загубата на резервния ключ без вредни последици, той се намира веднъж и се наказва с глоба; Ако резервният ключ се използва за незаконно отключване на ключа, попечителят или отключващият се глобява. Ако резервният ключ се използва за незаконно отключване на ключа и причинява злополуки или неблагоприятни последици, попечителят и лицето, което отговаря за административния отдел, носят отговорност за управлението, а потребителят носи юридическа отговорност.


Който отстрани предупредителната табела за изолиране на енергия без разрешение, ще бъде глобен.


Ако висшето звено на командира за нарушение не успее да накаже командира за нарушение, то, в съответствие с акта за защита на нарушението на правилата и разпоредбите и дисциплината, демотира лицето, отговорно за звеното, и разследва лицето, което отговаря за звено за административна отговорност.


Специално проектирана в съответствие с вашите специални изисквания, нашата преносима чанта с инструменти за безопасност loto, направена от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро персонализирани преносими чанти за инструменти Loto, произведени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: преносима безопасност лото инструмент торба производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване