sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Безопасна чанта за заключване на талията

Безопасна чанта за заключване на талията

Част №: LB21 Чанта за лична блокировка на талията Заключваща талия Тази торбичка е лека и лесна за носене или носене с регулируемите презрамки за талията. Запълвате го с избиране на заключване на прекъсвача, катинари за безопасност, електрически заключвания и др. Просто създайте свой собствен комплект !! Направена от...

Описание

Част №:   LB21

S Afety Waist Bag

а) Изработен от устойчива на вода полиестерна кърпа.

б) Лек и лесен за носене или носене с регулируемите презрамки на талията.

в) Може да персонализирате знака върху повърхността на чантата.

 

Част №

описание

LB21

200мм (L) х 130 милиметра (H) х 55mm (W)

 

Заключване на електрическо оборудване

Лично заключване на електрическо оборудване.

При извършване на техническото обслужване на електрическото оборудване операторът на електрическо оборудване извършва заключване и изброяване. Когато трябва да се прекъсне поддръжката на друго оборудване, включеното електрическо оборудване се заключва и изброява от оператора на електрическото оборудване, но ключът се заключва в колективното заключващо поле на територията.

Електрическото оборудване се заключва колективно.

Когато е прието колективно заключване, ключът се поставя в кутията за колективно заключване, а персоналът по поддръжката на електрическото оборудване заключва колективната заключваща кутия. Не разполагайте със състоянието на ключалката на шкафа за електрически превключвател, ключа на шкафа като ключалка на колектен ключ, заключете в кутията за колективно заключване, превключете вратата на шкафа на предупредителния знак.

Инструкции за изолация на електрическо оборудване.

Основният превключвател на захранването е основната заключваща точка на оборудването за електрическо задвижване, а прикаченото контролно оборудване като превключвателя на полето за стартиране / спиране не може да се използва като заключващо място. Ако напрежението е по-ниско от 220V и захранването е свързано с щепсела, извадете щепсела може да се счита за ефективна изолация, като щепселът не е в полезрението на персонала, трябва да бъде заключен в щепсела или обява. Ако веригата ИЗПОЛЗВА режима на захранване на предпазителя / релето и не може да се заключи, предпазителят трябва да бъде отстранен и знакът "опасна / забранена работа" трябва да бъде окачен.


Hot Tags: Безопасна чанта за заключване на талията

Изпрати запитване