sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Комплекти за блокиране на схеми за блокиране на вериги

Комплекти за блокиране на схеми за блокиране на вериги

Част №: Комплект LG31 Electric Lockout a) Това е много удобна чанта. b) Пренасяне на всички правилни устройства за безопасно заключване с малък размер.

Описание

Част №: LG31

Комплект електрическо заключване

а) Това е много удобна чанта.

b) Пренасяне на всички правилни устройства за безопасно заключване с малък размер.

 

Включително:

1. торба за изход (LB31) 1PC;
2. Маркер за изход (LT02) 10PCS;
3. Безопасен катинар (P38S-RED) 1PC;
4.Алуминиев катинар (ALP38) 1PC
5.Breaker блокиране (CBL11) 1PC;
6.Breaker блокиране (CBL12) 1PC;
7.Breaker блокиране (CBL13) 1PC;
8.Заключване на хекса (SH01) 1PC;

Не изключвайте оборудването

История на злополуката:

През май 2004 г. фирмен стаж стажант при отстраняване на грешки в процеса на стартиране на оборудването, бавен работен процес, установява, че в стоманената плоча има нечистотии, незабранени за изтриване, резултатът случайно дясната ръка в оборудването, дясната ръка е била изстискана и счупена. Той беше прибран в болница.

Причина за злополука:

1. Пряката причина за произшествието е, че Гоо нелегално изтри машината при условие на Lockout татуировка.

Аварийна отговорност:

1. Нарушаването на правилата на Гуо доведе до произшествието и той е главно отговорен за аварията.

2. Ръководителят на екипа, служителят по безопасността и подфабриката на бизнес отдела не успяват да проверят своевременно и да спрат нарушаването на правилата и разпоредбите на местопроизшествието, което е косвената причина за произшествието и са отговорни за ръководството.

Предупреждение за злополука:

1. Всеки, който се намира във всяка ситуация, трябва да действа в съответствие с правилата и разпоредбите, не сляпо, рискувайте незаконна експлоатация, всяко незабавно незаконно поведение може да доведе до лоши резултати.

2. В този случай операторът нарушава правилата за работа на оборудването и влиза в оборудването в нарушение на разпоредбите. Без да предприема никакви превантивни мерки, операторът избърсва въртящата се машина без разрешение, което води до злополуки.

3. Персоналът на всички нива на производствения опит трябва да постави безопасността на първо място и наистина да постигне безопасност на първо място. Ако безопасността се вземе предвид предварително и се обърне внимание на контрола на нарушенията, може да се избегнат злополуки.

Hot Tags: автоматични прекъсвачи за блокиране на татуировките на комплекти производители Китай, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване