sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
12 алуминиево заключване на отвора за плъзгане

12 алуминиево заключване на отвора за плъзгане

Част №: AH31 AH32 12 Алуминиев заключващ отвор с алуминиева а) а) Анодизиран алуминиев завършек за превъзходна устойчивост на корозия. б) Запазва неработещо оборудване, докато се извършват ремонти или корекции. в) Контролът не може да бъде включен, докато катинарът на последния работник не бъде отстранен от хепс. г) Отместените отвори за блокиране гарантират, че хепът не може да бъде фиксиран в отворено положение. д) Повишени площи за подобрено плъзгащо действие.

Описание

Част №:   A H31    AH32

12 алуминиево заключване с отвор за плъзгане

а) Анодизиран алуминиев слой за превъзходна устойчивост на корозия.

б) Запазва неработещо оборудване, докато се извършват ремонти или корекции.

в) Контролът не може да бъде включен, докато катинарът на последния работник не бъде отстранен от хепс.

г) Отместените отвори за блокиране гарантират, че хепът не може да бъде фиксиран в отворено положение.

д) Повишени площи за подобрено плъзгащо действие.

Част №

описание

AH31

Accpet до 12 катинара

 

AH32

Accpet до 24padlocksСпециално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, нашата алуминиева блокировка с 12 отвора за плъзгане, направена от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Заповядайте да продавате на едро по поръчка плъзгащ се алуминиев заключващ механизъм с 12 отвора, произведен в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме и безплатната проба.
Hot Tags: 12 отвора плъзгащ алуминиев заключващ хеп производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване