sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
4 отвора за затваряне с отвори за шапка PA PA

4 отвора за затваряне с отвори за шапка PA PA

Част №: NH04, NH05 Найлоново заключване Hasp a) Корпусът на ключалката е изработен от ABS, а закопчалката е от PA. б) Непроводимо тяло, прилагано за блокиране на електрически изолации с високи изисквания на корозивни или взривозащитни места. в) С наличен диаметър 3 или 6 мм на скобата.

Описание

Част №:   NH0 4,   NH05

Найлоново заключване Hasp

а) Корпусът на ключалката е изработен от ABS , а скобата е от PA .

б) непроводимо тяло,   прилага се за блокиране на електрически изолации с високи изисквания на корозивни или взривозащитни места.

в) С наличен диаметър 3 или 6 мм на скобата.

 

Част НЕ.

описание

NH04

Общ размер: 61 мм × 107 мм , диаметър на закачалката 3 мм , приема до 4 катинара.

NH05

Общ размер: 61 мм × 108 мм , диаметър на закачалката 6 мм , приема до 4 катинара.

3NH04-NH05_01

NH04-NH05_03

LOTO работата се променя

1. Когато ремонтните дейности трябва да продължат към следващата смяна, трябва да бъдат изпълнени следните стъпки:

Следващият надзорен орган ще организира ремонтите да продължат. Предишният персонал и следващото предаване на персонал вземат собствените си ключалки и CARDS; Следващият екипаж добавя свои собствени брави и закачалки за изолация на захранването и се връща в работната станция, за да провери дали оборудването е напълно блокирано, и след това продължава да ремонтира.

Ако ремонтните дейности са прекъснати по някаква причина (напр. Липса на резервни части и др.), Сервизът трябва да получи постоянно заключване от своя ръководител и да замени собствената си брава с постоянна брава. Той не можеше отново да смени ключалката си, докато не възобнови ремонта и върне постоянното заключване на надзора. При никакви обстоятелства устройството не трябва да се отключва, освен ако устройството не е готово да започне незабавно.

Върнете се към нормална работа

1. След като всички ремонт и почистване приключат, уверете се, че всички инструменти и материали са извадени и проверете дали целият персонал е напуснал оборудването.

2. Извадете ключалката и маркера от стартера.

3. Проверете и отстранете грешката от оборудването, ако е необходимо, за да се уверите, че целият персонал, инструменти и материали са напуснали работещите части.

4. Отключете стартера.

5. Покрийте със защитен капак, отворете стартера и отстранете ключалките и закачалките от клапани и други силови изолатори. Огледайте отново около устройството, уверете се, че е надеждно, устройството е безопасно за работа.

Hot Tags: 4 Hole Lockout Hasp PA Shackle производители Китай, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване