sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Етикетиран Snap On Red Lockout Hasp

Етикетиран Snap On Red Lockout Hasp

Алуминиева блокировка Hasp a) Изработена от анодизирана алуминиева сплав. б) С заключващи тапи за защита срещу подправяне, позволяващи използването на множество катинари при изолиране на един източник на енергия. в) С висока видимост, многократно използваем етикет за безопасност при писане, приема молив, химикалка или маркер за многократна употреба. г) Етикетът и цветът могат да бъдат направени по поръчка.

Описание

Част №: LAH03

Алуминиева блокировка Hasp

а) Изработен от анодизирана алуминиева сплав.

б) С заключващи тапи за защита срещу подправяне, позволяващи използването на множество катинари при изолиране на един източник на енергия.

в) С висока видимост, многократно използваем етикет за безопасност при писане, приема молив, химикалка или маркер за многократна употреба.

г) Етикетът и цветът могат да бъдат направени по поръчка.

 

Част НЕ.

описание

LAH03

Общ размер: 75мм × 189мм, приемайте до 8 катинара ..Грешка в много играчи

История на злополуката:

През април 2009 г., Кингдао 400 т преса за ламарина, работна зона на компанията, преса за захранваща станция и задната страна на следващата станция, странично подаване Работно оборудване с двоен превключвател, 400 т преса, в процеса на щамповане мухъл, притискащ надолу страничното затваряне на дясната предмишница срещу B, хранително-вкусовата промишленост и бизнес лидерите ще бъдат наранени работник B изпратен в болницата.

Причина за злополука:

Мерките за защита от безопасност при преса от 1.400 т са сравнително дефектни, е основната причина за произшествието.

2.400 т оборудване за преса надолу щамповане умира, когато материалът работник Б незаконно във вътрешната експлоатация на оборудването, е сериозно нарушение на операцията, е основната причина за произшествието.

Когато работникът с материали A на машината за пресоване натисне превключвателя на двойната връзка, за да натисне и затвори матрицата, фотоелектрическата защита причинява оборудването да спре да работи веднъж. Работникът на товарене A натисна отново работата на двойния превключвател, без да потвърди безопасността на оборудването и персонала, което води до авария, което е сериозно нарушение на правилата и е основната причина за аварията.

3.B беше оператор на електрическо заваряване в ранния етап. През април 2009 г. той е преместен на позиция 400T преса спомагателен оператор.

Основни отговорности:

Ако операторът, наречен слънце, не успее да потвърди безопасността на пресата 1.400t, той следва правилото Lockout tagout и носи основната отговорност за произшествието.

2. Мониторът на машината за смяна на операционната смяна поема пряка управленска отговорност за сериозното нарушение на правилата и разпоредбите на персонала и липсата на надзор.

3. Директорът на операцията и служителят по безопасността лично са подреждали персонала без сертификат за оборудване за работа на поста, незаконно командване, поемат пряка отговорност от управлението;

4. Началникът на отдела, джао, безопасността, производствената технология лю и другия персонал и подчинените на сериозни нарушения, надзорът не е на място, поема отговорността на ръководството;

5. Ако ефектът от управлението на безопасността на лидерите, като yue и zheng, не е контролиран, поемете отговорността на ръководството и управлението.

Предупреждение за злополука:

1. Голямото оборудване изисква повече от един човек да работи заедно и повече от един човек трябва да работи заедно, да се грижи един за друг, да си напомня и да се координира един с друг. Да вървим по своя път, да вървим по своя път, да вървим по своя собствен път, не можем нито да свършим нашата работа, нито да гарантираме нашата безопасност.

2. Оборудването за щамповане, управлявано от множество хора, трябва да бъде оборудвано с множество двойни превключватели и един и същ персонал трябва да има глобална концепция и да не мисли за парализа, небрежно.

Специално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, нашият етикет с щракване върху червен хепс за брава, направен от един от професионалните производители и доставчици на продукти за заключване в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро персонализирано етикетирано щракване на червен хеп-хаут, произведен в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: етикет с щракване на червено блокиране на хеп производители Китай, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване