Заключване на пода

1, подобряване на стабилността на място за свързване на истински етаж движение като цяло.

2, облигациите съдържание. Общ етаж бил използван за период от време, благодарение на термично разширение и свиване, етаж шев ще получите по-голям, излекувани лепило на ставите, напукване така че веднъж влага влиза пода вътре, причинявайки на пода край нагоре. Това представляват повече от 50 % от пода недостатъчност. Закопчалка дизайн умишлено ляво пода за лепило поток и втвърдяване лепило кухина, можете да заключите пода точно да дизайн позиции, намалена шевове и ръбове, подобрява външния вид и живота на пода.

3, е все още по-удобно. В сухия климат на Европа е без лепило, използвани за подови настилки. Тъй като Китай е не само на климата влажно, мокро butuo и полезни навици на семейството, така че лепилото в мерките, необходими за защита на пода.

4, многократно сглобяване и разглобяване и многократна употреба. Заключване етаж, лесна инсталация, "Бийт" която е безпроблемно. При инсталиране, можете да оразмерите, лесно многократна употреба; Можете да направите малко количество лепило, върху пода непромокаем и по-двойна защита. Разрушени или просто пода тръгна ъгъл 30 градуса, могат да бъдат премахнати, особено за еко приятелски DIY Ню уейв група.