sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Кутия за безопасност с катинар

Кутия за безопасност с катинар

Част №: LK01 Преносима кутия за групово заключване a) Изработена от повърхностно високотемпературна пръскаща пластмасова стоманена плоча и найлонова дръжка от неръждаема стомана. б) Няколко души могат да заключат важните части едновременно, могат да поместят 12 、 13 катинара. в) Може да се използва като мини преносима кутия за заключване, може да побере няколко татуировки, hasp, мини заключване и т.н. d) Съобщението на етикета на английски език. Други езици могат да бъдат направени по поръчка. Част № Описание LK01 Размер: 230 mm (W) × 155 mm (H) × 90 mm (D) LK02 Размер: 230 mm (W) × 155 mm (H) × 90 mm (D)

Описание

Част №:   LK 01

P ortable Group Lock Box

а) Изработена от повърхностно високотемпературна пръскаща пластмасова стоманена плоча и найлонова дръжка от неръждаема стомана .

б) Няколко души могат да заключат важните части едновременно, могат да поместят 12 13 катинара.

в) Може да се използва като мини преносима кутия за заключване, може да побере няколко татуировки, hasp,   мини заключване и т.н.

г) Съобщението на етикета на английски език. Други езици могат да бъдат направени по поръчка .

 

Част №

описание

LK 01

Размер:   230 mm (W) × 155 mm (H) × 90 mm (D)

LK 02

Размер:   230 mm (W) × 155 mm (H) × 90 mm (D)

Lockout tagout - за да поеме смяна

Предаване на лични брави

Когато е прието лично заключване, ако работата не е приключила по време на смяната или персоналът трябва да напусне фабриката преди приключване на работата, работниците на смените или техните линейни надзорници трябва да бъдат информирани. Работниците на смени или надзорници на линията трябва да блокират татуировките, преди работниците на смени да се отключат и да напуснат фабриката, след което работниците на смените могат да освободят личните си ключалки.

Наследникът заключва първо и се отключва след смяната.


Колективно предаване на заключване

Териториални единици

1. Когато работата не е приключила при смяна на смяната, колективното заключване, индивидуалното заключване и закачалката на "опасна забранена експлоатация" на териториалната единица не могат да бъдат вдигнати.

2. Наследникът първо трябва да заключи колективната кутия за заключване на териториалното поделение с личното си заключване и след това личното заключване може да бъде освободено чрез прехвърлянето.

Строителна единица

Лицето на смяна чака първоприемника да заключи кутията на колективното заключване на устройството за управление, а човекът, който е на смяна, може да премахне индивидуалното си заключване.

Преди персоналът на строителната единица да напусне обекта, лицето, отговорно за строителната единица, и целият строителен персонал премахват личната брава и колективната кутия за заключване на подчиненото звено със знака "опасна забранена експлоатация".

Ако работата ще продължи за няколко смени, лицето, което отговаря за териториалното поделение и строителното звено, може да позволи личната предпазна ключалка да продължи да се заключва, а работникът не може да заключва, докато не получи разрешение от лицето в таксуване преди напускане на сайта.


Hot Tags: Кутия за безопасност с катинар

Изпрати запитване