sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Метална катинара

Метална катинара

Част No: LK04-3 Метална катинара а) Изработен от повърхностна висока температура пръскане пластмаси обработка стомана плоча. б) Всяко положение на катинар може да окачи 2 катинари или 2 хаса. в) Управление на блокиране на разположение. г) Може да бъде персонализирана, направена не-перспектива панел.

Описание

Част No: LK04-3

Метална катинара

а) Изработен от повърхностна висока температура пръскане пластмаси обработка стомана плоча.

б) Всяка позиция на катинар може да окачи 2 катинари или 2 хапки.

c) Управление на блокиране.

г) Може да бъде персонализирана, направена не-перспектива панел.

Част No.

Описание

1000000000000000000000

580mm(W)×430mm (H)×90mm (Д)

1

С бързото развитие на електрификацията често се случват електрически аварии, застрашаващи безопасността на нашия живот и собственост.

Избягване на възникването на злополуки, най-вече зависи от всички в процеса на работа на стандартизирана работа, винаги се придържа към основните изисквания и правила за безопасност, а след това, в областта на електрическата система, кои са най-основните основни за безопасност?

Ниво на безопасност

SIL представлява нивото на интегритет на безопасността и е средство за указване на какъв риск трябва да бъде намален до приемливо ниво. Според IEC 61508 има четири нива на безопасност, а от едно ниво на друго, безопасността се увеличава с порядък. SIL 4 не се вижда в сценариите за автоматизация на машините и фабриката, тъй като в такива ситуации не повече от едно лице са изложени на риск. SIL 4 е насочен към приложения като ядрена енергия и железници, където стотици или дори хиляди хора могат да бъдат наранени. Има и други стандарти за безопасност на устройствата, като ASIL (нива на безопасност на превозните средства) A, B, C и D за автомобилна употреба и ISO 13849. Техните нива на работа A, B, C, D и E могат да съответстват на скала sil 1 до SIL 3.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашата метална катинарска станция, направена от един от професионалните производители и доставчици на продукти за блокиране в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да едро персонализирани метални катинар станция, произведени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, и ние също предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: метални катинар станция, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, на едро, цена

Изпрати запитване