Комбинирано отделение за съхранение и блокиране на група

Информация за продукта

LK05 LK06

Комбинирано отделение за съхранение и блокиране на група


Комбинираната кутия за заключване и блокиране на блокировката от Lockey е удобна кутия, която може да се използва като отделение за заключване и отделение за групово заключване.

 

Изработена е от тежка стомана, прахово боядисана за използване срещу ръжда.

Комплектът за заключване на групата има прозрачен прозорец с отвор за ключове


Използвайте единична брава на всяка точка за контрол на енергията и поставете клавишите в кутията за заключване. След това всеки работник поставя отделната си ключалка върху кутията, за да предотврати неоторизиран достъп.


Всеки служител трябва да е под изключителен контрол, като поставя своя катинар в блока за заключване, съдържащ ключовете към бравите за работа

Докато заключването на всеки един работник остава в заключената кутия, клавишите за заключванията на заданието, които се намират вътре, не могат да бъдат достъпни
Част №

описание

LK05

Комбинирана кутия за заключване и кутия за заключване на група, размер 3180mm × 190mm × 150mm

LK06

Комбинирана брава за съхранение и групова брава, размер 3810mm × 2670mm × 2290mm


Специално проектирани в съответствие с вашите специални изисквания, нашите комбинирани заключване за съхранение и група заключване кутия, направени от един от професионалните производители и доставчици на lockout продукти в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли на едро персонализирани комбинирани заключване съхранение и група заключване кутия, направени в Китай на евтини цени с нашата фабрика, и ние също предлагаме безплатна извадка.
Запитване