sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване на бутон за стенен превключвател

Заключване на бутон за стенен превключвател

Номер на частта: WSL мачта0:39:25Заключване на бутон за стенен а) Изработен от прозрачен материал за компютърна смола със стъклена смола.

Описание

Част №:WSL 21

Бутон за стенен превключвателлокаут

a)Изработен от прозрачен висококачествен компютър от стъклена смола.

b)Постоянно инсталиран на превключвателя или превключвателя на стената и други електрически уреди, трябва да отворите ключалката, за да работите.

c)Подвижна основа и странични части.Дизайн на отвора от двете страни, също може да заключи щепсела на стената, не е лесно да се извади.

d)Може да се фиксира с винтове или 3 M двустранна лента.

Част №

описание

WSL 21

Размер на основата: 75 mm × 75 mmGG усилвател;88 mm х 88 мм

Целта и методът на механична защита


Цел: да контролира свързаните с работата опасности чрез систематичен план за осигуряване и поддържане на адекватни предпазни мерки, покрития, блокировки и подобни предпазни мерки на всички машини.

Защитно устройство - защитно устройство, използвано за защита от различни опасности, включително излагане на въртящи се или вибриращи части на машината, нагрети части на машината, електрически ток, инфрачервена връзка и др.

Interlock - устройство, използвано за предотвратяване на работата на машина, при която липсва подходяща защита.

Горното професионално обяснение не е много досадно уау, по-просто казано, механичната защита е да се елиминира потенциалната опасност от движение, методът е за защита и блокиране.

Изисквания за механична защита

Механичното оборудване трябва да бъде четири на четири:

Където има колело, има и качулка

Всеки вал има своя ръкав

Всяка маса има своя силоз

Там, където има дупка, има капак

Заключете списъка LOTO


Приложимо за всички машини в завода mondelez, целия персонал в mondelez, като служители на място, доставчици и др. Всяка поддръжка, почистване на производство, поддръжка и отстраняване на неподвижния капак трябва да бъде строго подчинена на процедурите за блокиране. Изключването се извършва, за да се избегнат наранявания на персонала поради случайно механично наелектризиране, стартиране или случайно освобождаване на съхранена енергия.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашето заключване на бутони за стенни превключватели, направено от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Заповядайте да продавате на едро персонализирано заключване на бутони за стена, произведено в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: производители за блокиране на стенен превключвател Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване