sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Защита за блокиране при аварийно спиране

Защита за блокиране при аварийно спиране

Част №: SBL01 / SBL02 E блокиране за спиране на мерките Е заключване за аварийно спиране Налични са блокировки с бутони, въртящи се и стенни превключватели, за да се предотврати неоторизиран достъп до точки на активиране. Изработена от прозрачна стъклена смола. Поставете бутона за натискане или винт за аварийно спиране. Използва се лесно и трайно предотвратява ...

Описание

Част №: SBL01 / SBL02  

E блокиране за спиране на мерките
Заключване за спешни случаи

Налични са блокировки с бутони, въртящи се и стенни превключватели, за да се предотврати неоторизиран достъп до точки на активиране.

  1. Изработена от прозрачна стъклена смола

  2. Поставете натиснат или завинтете бутона за аварийно спиране.

  3. Използва се лесно и трайно не позволява на работниците да работят небрежно.

  4. За диаметър на отвора 22 мм-38 мм.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Част №

ОПИСАНИЕ

SBL01

Диаметър 22 мм превключвател

SBL02

Диаметър 30 мм превключвател

4 拷贝

Безопасен катинар

Лична ключалка (спасителна ключалка)

Life lock и спасителна карта се издават на оторизирания персонал, който трябва да извърши Lockout / Tagout. Една ключалка съответства на един ключ, който се съхранява и използва от оторизирания персонал. Спасителните ключалки и спасителните етикети изискват лична информация от служителите.

Проблем: фирмата има четири вида работни групи: работници по поддръжката, работници по безопасността, пощенски работници и външни работници

Решение: ключалките могат да бъдат снабдени с 8 различни цветни катинара, за да ги разграничите, което е задължително за служителите във фабриката.

Ако компанията няма стандартизирано управление, използването на традиционни катинари не е благоприятно за идентифициране на мениджъри и не е благоприятно за последващо управление. Единият е цветът не е унифициран, два е логото не е ясно, три е лошо управление. Например Кой е отговорникът, кой принадлежи към кой отдел?

Използването на катинар за сигурност със същата спецификация улеснява по-доброто управление и разграничаване.

Според служител на фирма, те трябва да показват личната си информация в катинара по време на действителния експлоатационен процес и използват самоотпечатващо се прозрачно лепило на сцената

Решение: ключалката може да осигури набор от системи за печат на етикети. Потребителят трябва само да формулира информация за етикета според реалните нужди. Етикетът е водоустойчив и устойчив на масло и може да бъде отпечатан само в черно и бяло, за да се улесни подмяната и актуализацията.


Hot Tags: Защита за блокиране при аварийно спиране

Изпрати запитване