sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване на аварийното спиране на цилиндъра

Заключване на аварийното спиране на цилиндъра

Част №: SBL03-1 Заключване на бутона за аварийно спиране a) Изработено от устойчив прозрачен компютър. b) Забранява достъпа до превключвател или управление. в) Възможно е да се използва контурно-изложбена база на ретропфит на повдигнати табели и извън центъра, за да се поставят копчета за въртящи се превключватели.

Описание


Част №:   SBL03-1

Блокиране на аварийно спиране

а) Изработен от устойчив прозрачен компютър.

b) Забранява достъпа до превключвател или управление.

в) Възможно е да се използва контурно-изложбена база на ретропфит на повдигнати табели и извън центъра, за да се поставят копчета за въртящи се превключватели.

г) Поставя бутони с диаметър до 50 мм и височина 45 мм.

д) Поставя превключватели с диаметър 30,5 мм и 22 мм.

 

Част НЕ.

описание

SBL03-1

Приема заключващи окови с диаметър до 8 мм.4 拷贝.jpg


SBL03-1_02

Изолиращо устройство LOTO

Количеството енергия, което може да се запази след изолирането на устройството. Например енергия, съдържаща се в пружина, маховик, течност или газ под налягане, кондензатор или тегло.

Изолиращо устройство

Механично устройство, което предотвратява прехвърлянето или отделянето на опасна енергия и материали. Такива като: ключ за изключване на веригата, превключвател за захранване или безопасност, клапан за тръбопровода, затваряща плоча, механичен блок, енергийна изолация подобно устройство.

Test / тест

Проверете ефективността на изолацията на системата или оборудването (напр. Проверете дали блокираните или други пречки за изолацията са отстранени).

Задължения и отговорности

Отделът за оборудване на компанията отговаря за съставянето и поддържането на този код, управлението и оценката на Lockout tagout, а отделът за качество, безопасност и опазване на околната среда осигурява надзор, консултации и подкрепа за прилагането на този код.

Всяко звено е отговорно за управлението и прилагането на процедурите за локализиране на локацията в рамките на своята дейност и осигурява осигуряване на ресурси.


Hot Tags: Заключване на аварийното спиране на цилиндъра

Изпрати запитване