sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Превключете електрическото предпазно заключване

Превключете електрическото предпазно заключване

Част №: WSL31 Заключване на бутони за стенен а) Изработен от прозрачен висококачествен материал за компютърна стъклена смола. б) Лесна за инсталиране, просто го поставете върху шкафа за превключватели. в) Използва се за химическа промишленост, електроцентрала, стомана, работилница и друго оборудване за защита на техническото обслужване. г) Подходящ е за превключвател за превключване или индустриален електрически превключвател с външни размери под 65 мм.

Описание

Част №:WSL31

Заключване на бутон за стенен превключвател

а) Изработен от прозрачен материал за компютърна смола от стъклена смола.

б) Лесна за инсталиране, просто го поставете върху шкафа за превключватели.

в) Използва се за химическа промишленост, електроцентрала, стомана, работилница и друго оборудване за защита на техническото обслужване.

г) Подходящ е за превключвател за превключване или индустриален електрически превключвател с външни размери под 65mm.

Част №

описание

WSL31

размер80мм х 80мм х 60мм

Специално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, нашето електрическо предпазно заключване на превключвателя, направено от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро персонализирани превключватели за електрически предпазни устройства, произведени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: превключващи производители на електрически предпазни устройства за заключване Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване