sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване на резервоара за цилиндър без метал

Заключване на резервоара за цилиндър без метал

Част №: ASL03-2 Заключване на резервоара на цилиндъра a) Изработено от устойчив ABS.

Описание

Част №:ASL03ASL03-2

Cцилиндър Tank Lockout

a)Изработен от устойчив ABS.

b)Целият продукт е без метал за превъзходна устойчивост на искри и химическа устойчивост.

c)Устойчив на напукване и абразия, екстремни атмосферни и температурни условия.

d)Могат да бъдат оборудвани с хепи и катинари.

Част НЕ.

A

B

C

D

ASL 03

92

40

32

46

ASL 03-2

83

37

/

31

详情页2---副本_01


Стартирането и спирането са относително рискови за устройства за производство на процеси в рафинерии или химически заводи. Според CCPS инцидентите за безопасност на процесите се случват пет пъти по-често по време на шофиране, отколкото по време на нормални операции, въпреки че пусковите инсталации съставляват само малка част от цялостната експлоатация на инсталацията.

В 2010, авария на нефтопреработвателната промишленост, проучването установи, че 50% от инцидента за безопасност на процеса се случи при първото шофиране, открит паркинг, шофиране при паркиране, отново след кратко време за дълго време шофиране на такива като етап, след това е така, защото процесът включва много време за нередовно открито паркиране и такъв период може да доведе до неочаквани и необичайни ситуации. Въпреки че предприятието също е взело някои мерки за безопасност на тези етапи, тъй като защитният слой е най-вече в байпаса и така нататък не може да играе функционално състояние, тези етапи всъщност са зоните на бедствия.

За да се предотврати появата на подобни големи аварии за безопасност на процесите, фабриката трябва да формулира строги и актуални експлоатационни процедури и аварийни планове за производствени устройства, да осигурява подходящо обучение на операторите и да осъществява ефективна комуникация. В този брой ние споделяме единадесет ключови принципа и най-добри практики за управление на безопасността на производствените процеси.

Следват три инцидента с безопасността, докладвани от Комисията за химическа безопасност на САЩ (CSB) по време на операции за паркиране и поуки за предотвратяване на подобни инциденти в бъдеще:


1 / 02: 40 на март 1 3, 200 1, BP Amoco Polymers, авариен резервоар на корпорация NC в Августа, Джорджия, предизвика топлинна енергия взрив свръхналягане експлозия, при която загинаха трима души.

По време на инцидента трима работници се опитваха да отворят крайния капак на пластмасов резервоар с горещо разтопяване, резервоар за събиране на полимер, предназначен да рециклира част от отпадъчните пластмаси, които са частично реактивирани в неговите химически реактори по време на шофиране и паркиране , Работниците са били убити, когато частично закрепена с болтове крайна капачка се е спукала и е извила разтопена пластмаса. Енергията на струята' предизвиква спукване на близък тръбопровод, запалвайки горещата течност, която тече от тръбопровода, която след това образува облачен пара и се запалва.

Разследването на ЦСУ установи, че 12 часа преди инцидента работниците са се опитали да задействат автомобила, който е спрян поради някаква неизправност на екструдера след течението на реактора и голямо количество суровина, която не е реагирала напълно. беше изпратен в резервоара за възстановяване на полимер. Горещата и разтопена пластмаса продължава да претърпява химическа реакция в резервоара за възстановяване на полимера и започва да се разлага, създавайки газ, който кара полимера да балонче и набъбва в резервоара, в крайна сметка запълвайки целия резервоар. Налягането на разширение притиска полимера надолу по тръбопроводите, свързани с резервоара, включително нормални и аварийни изпускателни тръбопроводи. След като влезе в тръбата, пластмасата се втвърдява, когато изстине и блокира входа на тръбата' s. Неспособността на газа в тръбопровода да излезе доведе до налягане на резервоара за полимерно съхранение. CSB също така установи, че анализът на опасността от процесите (PHA) на BP Amocro&# {1}}; и информацията за безопасност на процеса за проектиране и принципи на работа на резервоара за полимерно съхранение са недостатъчни.Hot Tags: производители на цилиндрични цилиндри без цилиндър производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване