sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Въздушен източник блокировка

Въздушен източник блокировка

Част No.: ASL01 въздушен източник блокировка бързо изключете блокировка пневматичен маркуч ключове електрически и пневматични конектор блокировка устройства са на разположение за изолиране на оборудване от електрически и пневматични източници. Направени от Инженерни пластмаси найлон БКП. Без да е необходимо да инсталирате направо...

Описание

Част номер: ASL01
Въздушен източник блокировка
Бързо изключете блокировка
Пневматичен маркуч ключове

Електрически и пневматични конектор блокировка устройства са достъпни за изолиране на оборудване от електрически и пневматични източници.

  1. Направени от Инженерни пластмаси найлон БКП.

  2. Без нужда да инсталирате направо Интерлог клапан могат да бъдат изолирани пневматични мощност, по-ниски разходи, по-удобен.

  3. Дупка в центъра на устройството дава възможност за постоянно съхранение на въздушен маркуч и линия на отстрани може да се използва да се мотае маркуч и блокировка устройство.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Част номер

ОПИСАНИЕ

ASL01

Снабден с 6.4,9.5,12.7mm винт съвместно.


Специално проектирани в съответствие вашите специални изисквания, нашият въздух източник блокировка, направени от един от професионалните производители и доставчици на блокировка продукти в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да едро персонализирани въздушен източник блокировка, произведени в Китай евтини цена с нашата фабрика, и ние също така предлагаме безплатна проба.

Hot Tags: въздушен източник блокировка производители в Китай, доставчици, фабрика, едро, потребителски, евтини, Цена, произведени в Китай, безплатна проба, бързо изключете блокировка

Изпрати запитване