sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Гнездо за климатик за блокиране на щепсела

Гнездо за климатик за блокиране на щепсела

Част №: EPL01 Електрическо заключване E Лектрично заключване на щепсела Електрическите блокировки на щепселите са просто решение за процедурите за блокиране на електрическото оборудване. Нашите устройства за блокиране на електрически щепсели разполагат с голямо разнообразие от форми и размери на щепсела, а някои изискват ключ за предотвратяване на неоторизирано включване ...

Описание

Част №: EPL01  

Електрическо заключване
E лектрично заключване на щепсела

Електрическите ключалки са лесно решение за процедурите за блокиране на електрическото оборудване. Нашите устройства за блокиране на електрически тапи приспособяват голямо разнообразие от форми и размери на щепселите, а някои изискват ключ за предотвратяване на неоторизирани връзки на щепсели.

  1. Изработен от здрав полипропилен.

  2. Щепселът напълно седи вътре в устройството, като кабелът се подава през отвор за достъп вътре.

  3. Изключва изцяло електрически тапи, за да предотврати случайно повторно свързване.

  4. EPL01: диаметър на проводника 13 мм.

EPL02: диаметър на проводника 25 мм

СПЕЦИФИКАЦИЯ:


Част №

ОПИСАНИЕ

Измерение

EPL01

За щепсели 110V

51 мм (височина) * 51 мм (дебел) * 89 мм (ширина)

EPL02

За големи 220V / 500V тапи

82 мм (височина) * 83 мм (дебел) * 178 мм (ширина)2

Предпазен катинар

Публично заключване (заключване на устройството)

Всеки отдел, който трябва да се блокира / маркира, трябва да има набор от номерирани ключалки като "отделения", типът и количеството на които трябва да отговарят на изискванията за регионална идентификация на енергийния източник. Отключването на отдела е недостатъчно в индивидуалното заключване или се нуждаят от много вид работа, колективна сегрегация е, може да заема, но жизнената карта, която все още трябва да прикачва индивидуална информация към заключването на отдела, че контактите, е добре, за да заеме все още запис.

Тя е насочена главно към ситуацията на множество участници в поддръжката на оборудването или множество точки за изолиране на едно оборудване.

Катинарът за сигурност може да бъде персонализиран (концентричен, различно ядро, с главен ключ)

Различен основен ключ

Катинарът на мина съответства на ключ, който никога не се повтаря. Високоточната обработка на брави и ключове отговаря на строги стандарти. Ние сме в състояние да предложим повече различни ключове от други катинари със същия брой щифтове, за да гарантираме, че не купувате дублиращи катинари. За да гарантираме, че всяко заключване е уникално, ние предлагаме персонализирана катинарска услуга, за да гарантираме, че всеки катинар, който закупите, не се повтаря.

Един ключ

Концентричната ключалка е катинар, който може да се отвори със същия ключ. Това решение прави много по-лесно за един служител да управлява множество катинари. Имайте предвид обаче, че според OSHA служителите нямат право да отварят катинари, които другите използват. Следователно концентричните ключалки в дадена група може да не се задават на повече от един служител.

Директор на ключа

Модифицираният продукт може да се използва за отваряне на други многоядрени брави, което може да улесни надзорния орган да отвори ключалката в случай на спешност. За да се постигне специално назначен контрол, ключът на надзора трябва да се съхранява на сигурно място и да е достъпен само от ръководния персонал.


Hot Tags: Гнездо за климатик за блокиране на щепсела

Изпрати запитване