sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване на електрически тапи

Заключване на електрически тапи

Част №: EPL01 Електрическо заключване на щепсела a) Изработено от здрав ABS. b) Предотвратете влизането на щепселите в контакта на стената, подходящи за всички видове промишлени тапи. в) Щепселът напълно седи вътре в устройството, като кабелът се подава през отвор за достъп вътре. г) Може да се заключва с 2-4 катинара, диаметър на заключващата скоба до 7 мм.

Описание

Част №: EPL01

Електрическо заключване на щепсела

а) Изработен от здрав ABS.

b) Предотвратете влизането на щепселите в контакта на стената, подходящи за всички видове промишлени тапи.

в) Щепселът напълно седи вътре в устройството, като кабелът се подава през отвор за достъп вътре.

г) Може да се заключва с 2-4 катинара, диаметър на заключващата скоба до 7 мм.

 

Част НЕ.

описание

А

B

° С

d1

d2

EPL01

За щепсели 110V

90

51

51

13

8

EPL01M

За щепсели 220V

120

65

65

18

8

EPL02

За големи 220V / 500V тапи

178

84

84

26

8

Случайно завинтване на винтов транспортьор

История на злополуката:

През септември 2004 г., цех за опаковане на циментова фабрика, персоналът за извършване на изливането, след зареждането, складът не е материалът, а след това ръчна стоманена тръба, стои на спиралния конвейер на дъното на библиотеката. След разтоварване складът беше готов да слезе, само за да открие, че поради стъпалото, носещо чехли от пяна, трудно преместващо се, центърът на тежестта е нестабилен, безредният ляв крак просто стъпи в винтовия конвейер, горна 10 см широка пропаст, движение машината ще бъде усукана в краката и краката. Спрете колата веднага и завъртете колелото в обратна посока, след което издърпайте крака навън, което води до високата ампутация на левия крак.

Причината за произшествието

1. Уплътнителите не носеха предпазни средства, както се изисква, но носеха чехли от пяна и ходеха по неравномерната машина. Стъпването в машинната празнина беше пряката причина за произшествието.

2. Винтовият транспортьор няма съоръжения за безопасност като покривна плоча или защитен капак в горната част на широчината на 10CM, което е важна причина за инцидента.

3. Управлението на производството на безопасност на циментовите инсталации е слабо, системата не е внедрена, очевидната скрита беда не е елиминирана.

Просветление и коригиращи мерки:

Ще засилим обучението за умения за всички позиции, ще стандартизираме използването на безопасно оборудване за защита на труда и ще засилим надзора и надзора.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашите електрически тапи за заключване, направени от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Заповядайте да продавате на едро персонализирано заключване на електрически тапи, произведено в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние също предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: производители на електрически тапи за заключване производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване