sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Електрическата ключалка

Електрическата ключалка

Част No.: WSL31 Бутон за изключване на стена а) Изработен от високоякостен стъклосъветъчен материал. б) Лесен за инсталиране, просто го поставете върху шкафа с превключвателя. в) Използвани за химическа промишленост, електроцентрала, стомана, работилница и друго оборудване поддръжка на безопасността защита. г) Подходящ е за превключвател за смяна или за промишлен електрически превключвател с външни размери по-малко от 65 mm.

Описание

Част No.: WSL31

Бутон за изключване на стена

а) Изработен от пластмаса с висока якост.

б) Лесен за инсталиране, просто го поставете върху шкафа с превключвателя.

в) Използва се за химическа промишленост, електроцентрала, стомана, работилница и друго оборудване поддръжка на безопасността защита.

г) Подходящ е за превключвател за смяна или за промишлен електрически превключвател с външни размери по-малко от 65 мм.

 

Част No.

Описание

1000000000000000

Размери:80мм×80мм×60мм


Професионални

Lockey Safety Products Co., Ltd е професионален производител в Китай, специализирана в производството на всички видове продукти за заключване за безопасност, за да помогне за избягване на промишлените аварии, които са причинени от неочаквана енергия или стартиране на машини и съоръжения от неконтролирано освобождаване на енергия.
Ние предлагаме всички видове безопасност катинар, блокиране на клапана, блокиране hasp, електрически блокиране, кабел заключване, група lockout кутия, блокировка комплект и станция.

>

Екип

Сега Локи има повече от 60 служители и обхваща обща площ от 2000 квадратни метра. Всеки служител си тегли тежестта, за да изгради просперираща компания. Ние също така имаме нашия екип за изследвания и развитие, както и да изведем различни видове продукти и решения за безопасност блокиране, които да отговарят на изискванията на нашите клиенти. Всяка година участваме в много професионални търговски изложения, като A+A, Intersec, Safety in Action, Suntec.

>

1000000000000000

От създаването ни, имаме собствени фабрики, първокласно обслужване, цялостно оборудване и технологии, Lockey настоява за иновации на технолигия, продукти и управление. Нашата услуга може да се доверите, ние произвеждаме подходящи за нуждите на клиента персонализирани продукти според персонализирани продукти на клиентите според изискванията на клиентите. Ние също така предоставяме OEM услуга, ние сме много готовида приемем всички поръчки, за да бъдат персонализирани.

>

Услуги

Нашата conpany подкрепя търговското осигуряване - безплатна услуга, която защитава вашите поръчки от плащане до доставка. Лимит за сигурност на сделката Lockey: US$ 95 000
Изберете предпочитаната от вас опция за безопасно онлайн плащане от e-Проверка, кредитна карта и T/T.conpany поддържа гаранция за търговия - безплатна услуга, която защитава вашите поръчки от плащане до доставка. Лимит за сигурност на сделката Lockey: US$ 95 000
Изберете предпочитаната от вас опция за безопасно онлайн плащане от e-Проверка, кредитна карта и T/T.

Обучение за управление на енергийната изолация на системата на процеса

Преглед на

Тези разпоредби са специфицирани с цел укрепване на управлението на енергийната изолация на системата на процеса и предотвратяване на нараняването на персонала или загубата на собственост, причинени от случайното изпускане на енергия по време на основен ремонт на технологичната система.

Тези разпоредби регулират методите, процедурите и изискванията за управление на енергийната изолация преди работа на технологичните системи.

Регламентът за управление на енергийната изолация на системата за обработка е разделен на 5 глави и 37 члена, като основното съдържание включва: общи правила, отговорности и разделение на труда, основни изисквания, стъпки на енергийна изолация и други свързани с работата изисквания.

Разпределение на задълженията

Отговорности на отдел "Производствени технологии": централизирано управление на енергийната изолация на системата на процеса, отговарящ за формулирането, управлението и поддръжката на тази система; Отговаря за прегледа на плана за енергийна изолация на системата на процеса.

Отговорности на отдел "Електрооборудване": Отдел "Електрооборудване" е отговорен за одобряване на плана за закупуване на изолационно оборудване и участие в прегледа на схемата за енергийна изолация на технологичната система; Отговаря за определяне на щори, разположение на производствения план и запомпване на щори и управление на конструкцията.

Отговорности на отдел "Производствена операция": осигуряване на условия за енергийна изолация на системата на процеса; Участвайте в преглед на системата за енергийна изолация на процеса.

Отговорности на отдел "Безопасност и опазване на околната среда": Участвайте в прегледа на схемата за енергийна изолация на технологичната система; Отговаря за надзора и управлението на системата за енерго изолиране на процеса и за работа на слепите плоскост.

Разпределение на задълженията

Отговорности на териториалната единица: Отговаря за ежедневното управление на енергийната изолация на системата на процеса; Отговаря за формулирането и прилагането на схема за обработка на технологични единици и схема за енергийна изолация на процеса на процеса; Отговаря за управлението на различни схеми, диаграми, записи и счетоводни книги, формирани в процеса на енергийна изолация на системата на процеса, и изпълнява отговорността за териториално управление към оперативната единица.

Специално проектирани според вашите специални изисквания, нашата електрическа блокировка етикет, направен от един от професионалните производители и доставчици на продукти за блокиране в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да едро персонализирани електрическа заключване етикет, направени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, и ние също предлагаме безплатната проба.
Hot Tags: електрическа ключалката навън, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, на едро, цена

Изпрати запитване