sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Универсално блокиране на многополюсния прекъсвач

Универсалният блокировка на многополюсния прекъсвач е предназначен за повечето прекъсвачи с двоен и троен полюс

Описание

Универсално блокиране на многополюсния прекъсвач

CBL07


Универсалният блокировка на многополюсния прекъсвач е предназначен за повечето прекъсвачи с двоен и троен полюс. Тази блокировка на прекъсвача има много трайна, модифицирана от удара найлонова конструкция и е сертифицирана по ANSI. Той има дизайн на вратовръзка, за да се вмести по-добре.


Просто затегнете винта, за да фиксирате заключващото устройство на предпазителя над вратовръзката, след което вкарайте катинара, за да предотвратите разхлабването на скобата.


Това е идеално заключване, за да се изолират и защитават прекъсвачите на електрическите прекъсвачи, за да се предпазят работниците от електрически аварии по време на техническото обслужване.

 

Част NO.

описание

CBL07

1,05 "H х 1,25" W х 2,25 "D


Специално разработена в съответствие с вашите специални изисквания, нашата универсална многополюсна блокировка на прекъсвачите, произведена от един от професионалните производители и доставчици на продукти за заключване в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли на едро потребителски универсални мулти-полюс прекъсвач прекъсвач, направени в Китай на евтини цени с нашата фабрика, а ние също предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: универсални многополюсни прекъсвачи изключване производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, направени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване