sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Пневматичен блокиращ клапан

Пневматичен блокиращ клапан

Част №: ASL03-2 Заключване на резервоара на цилиндъра a) Изработено от устойчив ABS.

Описание

Част №:ASL03ASL03-2

Cцилиндър Tank Lockout

a)Изработен от устойчив ABS.

b)Целият продукт е без метал за превъзходна устойчивост на искри и химическа устойчивост.

c)Устойчив на напукване и абразия, екстремни атмосферни и температурни условия.

d)Могат да бъдат оборудвани с хепи и катинари.

Част НЕ.

A

B

C

D

ASL 03

92

40

32

46

ASL 03-2

83

37

/

31

详情页2---副本_01

Серия за електрическа безопасност

Този раздел се отнася главно за LOTO, с който трябва да сте запознати, ако сте пуснали подобна програма.' просто в NFPA 70 E, в допълнение към изискването от работодателите да установят LOTO процедури, има и други специфични изисквания и ние' ще се съсредоточим върху някои от по-интересните или лесно пренебрегвани.

Отговорностите на работодателя' включват гарантиране, че предоставеното оборудване е в състояние на заключване. Предоставяне на необходимото оборудване за изпълнение на процедурите за блокиране / татуиране. Ето защо, като EHS, ние трябва да дадем подходящи предложения, за да помогнем за подобряване на оборудването и съоръженията, които нямат функция на заключване и изброяване. Разбира се, можем да оборудваме и помощни заключващи инструменти, за да постигнем целта на заключването.

# 2 заключете и маркирайте прекъсвача, който може да постигне физически дял, вместо да използвате авариен бутон или изберете превключвател като точка на заключване. LOTO се монтира само на средства за разединяване на веригата. Устройствата за управление, като бутони - или селекторите, не трябва да бъдат, информира като основно изолиращо устройство. Забележка: В общата програма LOTO някои PLC функции могат да се използват като точки за блокиране на енергия за определени операции, което не е в противоречие с този член, тъй като общото ниво на PL на оборудването може да се използва за заключване, за да се предотврати случайно стартиране на оборудването ; Това, което казва NFPA 70 E, е да се премахне опасността от удар, не да се предотврати случайното стартиране на устройството, но и да се предотврати напълно електрически удар, така че трябва да бъде напълно отрязан, а не логично заключен.

Устройството за блокиране включва метод за идентифициране на индивида, който идентифицира блокиращото устройство. С други думи, устройството за блокиране съдържа информацията на лицето, което идентифицира устройството за блокиране.

Този раздел има ясно определение за освобождаването на акумулирана енергия. Интересното е, че той не само се отнася до капацитета, свързан с електричеството, но също така се отнася до отделянето на хидравлична енергия и потенциална енергия, несвързана с токов удар.

# 5 в главата LOTO, за електрическото изпитване отново се подчертава, че изпитването трябва да се проведе на познатото напрежение преди и след всяко изпитване, така че да се гарантира, че тестовият инструмент винаги е в добро състояние. Изпитваният инструмент, който ще се използва, необходимата ЛПС и лицето, което ще го използва, за да провери правилното функциониране на изпитвателния уред на известен източник на напрежение преди и след употреба.

# 6 тази глава се фокусира върху конкретните стъпки за установяване и проверка на безопасни условия на труд на електроенергията и подчертава, че стъпките трябва да се следват, за да се осигурят условия за безопасна работа.


Уверете се, че всички електропроводи са прекъснати и могат да бъдат потвърдени на място чрез позоваване на последната схема на веригата;

След отваряне и затваряне на товара, отворете устройството за изключване на всяко захранване;

Визуално проверете дали всички разединяващи устройства са напълно и напълно изключени;

Освободете запаметената електрическа енергия;

За освобождаване или заключване на механична енергия;

Изпълнете заключване и изброяване в съответствие с процедурата;

Използвайте инструменти за тестване на всяка фаза на захранването;

Заземете, ако е необходимо. (това е често срещано в разпределителните табла)

Hot Tags: Пневматичен блокиращ клапан

Изпрати запитване