sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
ПИН широк МКБ заключване

ПИН широк МКБ заключване

Номер на част: POW миниатюрни прекъсвач блокировка МКБ безопасност блокировка P в, широк МКБ заключване тези трайни потребител приятелски МКБ Lockoff устройства може да се използва за да се предпазят работниците в много среди. Те се предлагат в много различни сортове, според нуждите си. Прекъсвачи са идеален начин да...

Описание

Част номер: POW

Миниатюрни прекъсвач блокировка
МКБ безопасност блокировка
Pв по широк МКБ заключване

Тези трайни потребител приятелски МКБ Lockoff устройства може да се използва за безопасността на работниците в много среди. Те се предлагат в много различни сортове, според нуждите си.
Прекъсвачи са идеален начин да централизира изолация точка на електрическата верига, както и предоставяне на алтернатива, където масите на предпазители може да се изисква. Обаче ако използвате тях за изолиране на част от оборудването, те все още може да бъде активиран от всеки, който може да бъде наблизо. За тази цел тези мини прекъсвач ключове предоставя на решение; те предотвратяват реактивиране на всяко прекъсвач (случайно или по друг начин) и reducethe риск от токов удар, докато поддръжката се извършва.

  1. Мини прекъсвач брави са изработени от найлон.

  2. Безопасен и ефективен метод за заключване на миниатюрни автоматични прекъсвачи обикновено се използва в европейските и азиатските оборудване.

  3. Заключване с ourSafety Катинари.

  4. Устройства може да поддържа Катинари с веригите диаметър до 9/32"(7 мм).

  5. Лесно да се инсталира с push бутон, без инструменти, необходими.

  6. Използва се за единични и мулти-пинов прекъсвачи.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Част номер

Описание

POS (Pic. 1)

POS (ПИН, стандарт), 2 дупки изисква, побере до 60Amp

ПИС (Pic.2)

ПИС (ПИН в стандарт), 2 дупки изисква, побере до 60Amp

Pow(PIC.3)

POW (ПИН, широк), 2 дупки изисква, побере до 60Amp

TBLO(PIC.4)

TBLO (вратовръзка бар блокировка), няма дупка в прекъсвачи задължително

Специално проектирани според вашите специални изисквания, нашите ПИН широк МКБ заключване, направени от един от професионалните производители и доставчици на блокировка продукти в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да едро персонализиран ПИН широк МКБ заключване, произведени в Китай евтини цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.

Hot Tags: ПИН се широк МКБ заключване производителите Китай, доставчици, фабрика, Цена на едро, потребителски, евтини, произведени в Китай, безплатна проба, МКБ безопасност блокировка, мини прекъсвач заключване

Изпрати запитване