sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване на найлоновия миниатюрен прекъсвач

Заключване на найлоновия миниатюрен прекъсвач

Номер на част: PIS Миниатюрен изключвател на прекъсвач P в в стандартно заключване на прекъсвача M ini блокировка на прекъсвачи Автоматични прекъсвачи са икономична и гъвкава алтернатива на жичните предпазители и също се удвояват като мрежово захранване. Ако обаче някой извършва поддръжка в системата ...

Описание

Номер на артикул: PIS  

Заключване на миниатюрен прекъсвач
P в стандартно блокиране на прекъсвача
M заключване на прекъсвача

  1. Изработен от пластмасов усилващ найлон полиамид.

  2. Проектирани за прекъсвачи, които имат отвори в езика на превключвателя.

  3. Бързо и лесно - просто щракнете на място и приложите предпазен катинар.

  4. Двойните кухини включват различни езикови езици

  5. Могат да вземат катинари с диаметър до 7 мм.

  6. Предлага се за единични и многополюсни прекъсвачи.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:


Номер на част

описание

POS

POS (Pin Out Standard), необходими са 2 дупки, годни до 60Amp

ЗИД

PIS (Pin In Standard), необходими са 2 дупки, монтират се до 60Amp

POW

POW (Pin Out Wide), необходими са 2 дупки, подходящи за 60Amp

TBLO

TBLO (Tie Bar Lockout), не се изисква дупка в прекъсвачите


Класификация на брави

1. Работен режим на персонално заключване:

(I) за функционирането на една изолирана точка, дежурният ръководител и лицето, което отговаря за поддръжката, директно заключват изолационната точка със своите собствени брави.

ii) за функционирането на множество точки на изолация, операторът на сервиза, принадлежащ на оборудването, първо блокира всички изолационни точки с колективни брави и съхранява ключовете на колективните брави централно в заключващата кутия след заключване, а след това ръководителя на участъка. на работилницата, принадлежаща на оборудването, или на ръководителя на смяна, който е на работа, и лицето, което отговаря за поддръжката, заключва заключващата кутия със собствените си брави

2. Ако има повече от един комплект колективни брави, всички ключове се поставят в колективната кутия за заключване и номерът на ключа се идентифицира от персонала и съответства на предпазните ключалки на място.

Заключване и отключване на работния процес

1. Идентифицирайте енергийните източници

Персоналът на Lockout може да разбере източника на захранване на устройството, като прочете знака, прикрепен към устройството, и да получи заключване за заключване на Lockout.

2. Информирайте засегнатите лица

Служителите за заключване уведомяват устно засегнатите служители и друг персонал, като оператори, почистващи, изпълнители и т.н., работещи в зоната на оборудването.

3. Изключете устройството

Персоналът на заключване предприема безопасни и ефективни стъпки за изключване на оборудването, обикновено на конзолата.

4. Изключете / изолирайте оборудването

След като шлюзът изключи устройството, задействайте устройството за изключване на захранването, за да изключите или изключите всички източници на енергия.

Заключване на заключване Персоналът на заключване трябва да заключи и маркира всеки от точките за заключване, обозначени върху знака, и да попълни списъка на точките за изолация на изолацията за блокиране.

Освобождаване / контрол на остатъчната енергия

Заключващият персонал гарантира, че цялата потенциална или остатъчна енергия се контролира, като например отстраняване на течности, газове и др.

6. Потвърдете

Локманът проверява дали устройството наистина е изключено и безопасно.

7. Свалете фиксиращата планка

Персоналът на заключване трябва първо да изчисти всички (поддръжка) инструменти извън работната зона на оборудването, да възстанови всички защитни устройства в първоначалното им положение и след това да премахне собствените си CARDS, да заключи и да попълни "запис за отключване";

Блокиращият персонал устно информира всички засегнати служители и други служители за прекратяване на процеса на блокиране на изолацията;

Персоналът на заключване трябва внимателно да провери преди пускането на оборудването, за да се увери, че никой не е в опасната зона.


Hot Tags: Найлон миниатюрен прекъсвач заключване-доставчици и производители Китай - Търговия на едро - LOCKEY

Изпрати запитване