sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Без заключване на отвора за миниатюрни автоматични прекъсвачи

Без заключване на отвора за миниатюрни автоматични прекъсвачи

Част №: TBLO Miniature Circuit Breaker Lockout T т.е. блокировка на прекъсвача на прекъсвача, изработена от устойчив найлонов, изпълнен със стъкло безопасен и ефективен метод за заключване на миниатюрни прекъсвачи Препоръчва се да се заключва с леки компактни предпазни катинари и може да приема до 9/32 "окови ...

Описание

Част №: TBLO

Заключване на миниатюрен прекъсвач
T т.е. блокиране на прекъсвача на прекъсвача

  1. Изработена от устойчив найлонов стъклен пълнеж

  2. Безопасен и ефективен метод за заключване на миниатюрни прекъсвачи

  3. Препоръчва се за заключване с леки компактни катинари за безопасност и може да приеме диаметър на скобата до 9/32 "(7 мм).

  4. Не изисквайте инструменти за инсталиране! Лесно се инсталира с удобно колело за палец

  5. Заключенията в стил Tie Bar имат удобно колело за палец за бързо прилагане.

  6. Предлага се за едно- и многополюсни прекъсвачи.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:


Част №

описание

POS (снимка 1)

Изход стандартно, необходими са 2 отвора, разстояние между отворите ≤ 12 мм се побира до 60 ампера

PIS (Рис.2)

Пин в стандарт, необходими са 2 отвора, разстояние между отворите ≤12 мм , се побира до 60 ампера

РО (Снимка 3)

Шиен изход Широки, 2 отвора са необходими, разстояние между отворите ≤ 12 мм , може да се побере до 60 ампера

TBL (Снимка 4)

Заключване на щангата, не се изисква отвор в прекъсвачите spa разстояние между отворите ≤12 мм

04.jpg


Проучване на случая на Lockout Tagout3

Случай 3

Описание на злополуката: през 2010 г. цехът за подкисляване на маслото на клон yihai aksu беше спрян за поддръжка, а някои крачета с масло от памучно семе бяха останали още преди спирането на резервоара за масло. По време на основен ремонт компания в Чаншу, провинция Джиангсу извършва частично обновяване на цеха за подкисляване на маслото.

Сутрин, са добри морски аксу клон за подкисляване на маслени работилници строителство на персонала на компанията Джиангсу Чаншу, при заваряване на корен до подкиселяване на маслена работилница за осоляване на петролни кутии от тръбопроводи, с огромна памет на тръбопровода в пламък на разтворител газ веднага предизвика пожар, изгаряне на пламък бързо от линията към резервоара след осоляване на крака с масло, осоляване и прави крак изгаряне експлозия. Трима души загинаха, а шестима бяха тежко ранени на местопроизшествието. Цехът за подкисляване на маслото беше сериозно повреден.

Причина за инцидент: след спирането на оборудването все още има остатъчно гориво и не се провежда пълна изолация на енергия и проверка на оборудването; Външният строителен персонал не е запознат с разпространението на опасни вещества и извършва опасни операции, без да знае, причинявайки експлозии.

Подобряване: сервизът провежда проверка за безопасност на работната среда и изолира опасната енергия преди експлоатацията на външен персонал. И информирайте външния персонал за местоположението на опасната енергия, извършете съответната работа, за да осигурите безопасността на строителството, експлоатацията.


Hot Tags: Без заключване на отвора за миниатюрни автоматични прекъсвачи

Изпрати запитване