sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Устройство за безопасност Mcb Loto

Устройство за безопасност Mcb Loto

Част №: CBL51 Миниатюрен прекъсвач на веригата a) Изработен от алуминиева сплав. б) Монтирайте повечето съществуващи видове прекъсвачи в Европа и Азия. в) Поставя се на превключвателите на прекъсвача и може да се затегне с отвертка. г) Може да вземе катинар с диаметър на скобата до 8,5 мм. д) Предлага се за едно- и многополюсни прекъсвачи.

Описание

Част №:CBL51

миниатюренCircuitBreakerLockout

a)MАда от алуминиева сплав.

б) Подходящ за повечето съществуващи видове в Европа и Азияcircuitbreaker.

c)Поставя се на превключватели на прекъсвача и може да се затегне с отвертка.

г) Може да вземе катинар с диаметър на скобата до8.5мм.

e)AПредлага се за едно- и многополюсни прекъсвачи.

Pизкуство №

описание

CBL51

Макс затягане9mm


За повишаване на осведомеността и уменията за експлоатация на персонала, уверете се, че служителите са се заели с необходимите знания за безопасността на производството, изпълняват правилата за безопасна продукция и вредните фактори за различаване и защита, предотвратяват злополуките в безопасността, осигуряват безопасността в производството, подобряват работата ефективност, подобряване на общото качество на персонала, за да се гарантира безопасността на ремонтните работи гладко, след като газификационната инсталация да проведе обучението за енергийна изолация, с цел енергийна изолация и начин, начин и прави подробно обяснение.

Участниците в обучението включват директори на работилница по газификация, ръководители на работилница по газификация и оператори на смяна.

За да придадат голямо значение на обучението, за да може всички да разберат напълно учебното съдържание, персоналът по безопасност на работилниците с четири класа персонал по безопасност предварително, за да събере снимки, материал, случай, изработка на курсове, направи много подготовка за това обучение, Yang Zhen от четирима служители по сигурността подробни обяснения за всички,&№ 39; научихме се на ключалки за сигурност, употреба, принцип и класификация на изискванията за етикетиране, за да приложим енергийна изолация. Енергийната изолация изисква процес на идентификация на&"преди блокиране, идентифициране на изолацията на опасност, подписване на списъка на заключване, потвърждаване на изолацията на опасност и съобщение на тест GG". Строг контрол се осъществява слой по слой, за да се осигури ефективна изолация на енергията и безопасността на процеса на работа.

Служител по безопасността на работилницата и участвайте в обучителния персонал, за да си взаимодействате, нека всеки да постави своите съмнения, той ви обясни едно по едно. Всеки мислеше активно, в процеса на поддръжка може да срещне проблеми с изолацията на енергия, бяха зададени въпроси и получиха един по един отговори. Чрез това обучение всички те получават допълнително разбиране за енергийната изолация, което поставя солидна основа за бъдещото производство на безопасен и стабилен дълъг цикъл.

Специално проектирано според вашите специални изисквания, нашето mcb устройство за безопасност лото, направено от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Заповядайте да продавате на едро персонализирано mcb устройство за безопасност лото, произведено в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: mcb предпазни устройства лото производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване