Заключване на миниатюрен прекъсвач с главно заключване

Заключване на миниатюрен прекъсвач с главно заключване
Информация за продукта

Заключване на миниатюрен прекъсвач

а) Изработен от инженерно пластмасов подсилен найлон PA.

б) Прилага се за повечето съществуващи видове европейски и азиатски прекъсвачи.

в) Предлага се да бъде оборудван заедно с катинар за допълнителна безопасност .

г) Лесно се инсталира, не са необходими инструменти.

д) Може да вземе катинари с диаметър на окото до 9/32 "(7,5 мм).

е) Предлага се за едно- и многополюсни прекъсвачи .

 

Част №

описание

POS

POS (Pin Out Standard), 2 отвора, необходими до 60Amp

ЗИД

PIS (Pin In Standard), 2 отвора, необходими до 60Amp

POW

POW (Pin Out Wide), 2 отвора, необходими до 60Amp

TBLO

TBLO (Tie Bar Lockout), не се изисква дупка в прекъсвачите

pos3POS-ЗИД-POW-TBLO_01Аварийно износване на електрическа верига и токов удар

След инцидента: през август 2007 г., процесът на инжектиране под формата на компания в Кингдао се отстранява отстраняване на грешки инжекционна форма, тъй като машината за леене под налягане до лампата на работната маса лампа за дългосрочно износване и изтичане, износване на електропровода и контакт с течовете желязна рамка, Уанг хвана желязната рамка на работната маса, за да избърше формата, беше съборена от електричество.


Причина за злополука:

1. Основната причина за тази авария е нестандартното окабеляване на електропровода за осветление на работната платформа, отказът на защита на изолационния слой на електрозахранването и повредата на устройството за защита от течове.

2. Основната причина за произшествието е, че служителите по оборудването, сигурността и безопасността не успяват да извършват ежедневната проверка и надзор на машината за леене под налягане и не преминават през полето, не успяват своевременно да проверят проверка и поддръжка на Lockout татуировка и да не успеят да ефективно намиране и решаване на проблема.

Аварийна отговорност:

1. Основната причина за произшествието е, че отделът за оборудване не успява да намери и поддържа машината за леене под налягане.

2. Инцидентът, причинен от нарушаването на правилата на Уанг, е основната причина за произшествието и той е главно отговорен за него.

3. Ръководителят на екипа, служителят по безопасността и под-фабриката на бизнес отдела не успяват своевременно да проверят и да спрат нарушаването на правилата и разпоредбите на местопроизшествието, което е косвената причина за произшествието и са отговорни за ръководството.

Предупреждение за злополука:

1. В производствената площадка на всяко устройство има много електрическо оборудване, така че е необходимо да инсталирате устройство за защита от течове, да използвате гумен кабелен ръкав и да настроите електрически линии в съответствие с наредбите. По-специално, еднопосочна жична верига, превключвател, гнездо, осветление, вентилатор за изпускане и други електрически, ако не са в съответствие със спецификацията, предразположени към аварии.

2. Премахването на опасното състояние на продукта и регулирането на опасното поведение на хората са важни аспекти на предотвратяването на злополуки и фокусът на управлението на безопасността.

Hot Tags: производител, заключващ миниатюрен автоматичен прекъсвач производител Китай, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба
Запитване