sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване на миниатюрен прекъсвач с главно заключване

Заключване на миниатюрен прекъсвач с главно заключване

Заключване на миниатюрен прекъсвач на веригата a) Изработен от инженерно пластмасов подсилен найлон PA. б) Прилага се за повечето съществуващи видове европейски и азиатски прекъсвачи. в) Предлага се да бъде оборудван заедно с катинар за допълнителна безопасност. г) Лесно се инсталира, не са необходими инструменти.

Описание

Заключване на миниатюрен прекъсвач

а) Изработен от инженерно пластмасов подсилен найлон PA.

б) Прилага се за повечето съществуващи видове европейски и азиатски прекъсвачи.

в) Предлага се да бъде оборудван заедно с катинар за допълнителна безопасност .

г) Лесно се инсталира, не са необходими инструменти.

д) Може да вземе катинари с диаметър на окото до 9/32 "(7,5 мм).

е) Предлага се за едно- и многополюсни прекъсвачи .

 

Част №

описание

POS

POS (Pin Out Standard), 2 отвора, необходими до 60Amp

ЗИД

PIS (Pin In Standard), 2 отвора, необходими до 60Amp

POW

POW (Pin Out Wide), 2 отвора, необходими до 60Amp

TBLO

TBLO (Tie Bar Lockout), не се изисква дупка в прекъсвачите

pos3POS-ЗИД-POW-TBLO_01Аварийно износване на електрическа верига и токов удар

След инцидента: през август 2007 г., процесът на инжектиране под формата на компания в Кингдао се отстранява отстраняване на грешки инжекционна форма, тъй като машината за леене под налягане до лампата на работната маса лампа за дългосрочно износване и изтичане, износване на електропровода и контакт с течовете желязна рамка, Уанг хвана желязната рамка на работната маса, за да избърше формата, беше съборена от електричество.


Причина за злополука:

1. Основната причина за тази авария е нестандартното окабеляване на електропровода за осветление на работната платформа, отказът на защита на изолационния слой на електрозахранването и повредата на устройството за защита от течове.

2. Основната причина за произшествието е, че служителите по оборудването, сигурността и безопасността не успяват да извършват ежедневната проверка и надзор на машината за леене под налягане и не преминават през полето, не успяват своевременно да проверят проверка и поддръжка на Lockout татуировка и да не успеят да ефективно намиране и решаване на проблема.

Аварийна отговорност:

1. Основната причина за произшествието е, че отделът за оборудване не успява да намери и поддържа машината за леене под налягане.

2. Инцидентът, причинен от нарушаването на правилата на Уанг, е основната причина за произшествието и той е главно отговорен за него.

3. Ръководителят на екипа, служителят по безопасността и под-фабриката на бизнес отдела не успяват своевременно да проверят и да спрат нарушаването на правилата и разпоредбите на местопроизшествието, което е косвената причина за произшествието и са отговорни за ръководството.

Предупреждение за злополука:

1. В производствената площадка на всяко устройство има много електрическо оборудване, така че е необходимо да инсталирате устройство за защита от течове, да използвате гумен кабелен ръкав и да настроите електрически линии в съответствие с наредбите. По-специално, еднопосочна жична верига, превключвател, гнездо, осветление, вентилатор за изпускане и други електрически, ако не са в съответствие със спецификацията, предразположени към аварии.

2. Премахването на опасното състояние на продукта и регулирането на опасното поведение на хората са важни аспекти на предотвратяването на злополуки и фокусът на управлението на безопасността.

Hot Tags: производител, заключващ миниатюрен автоматичен прекъсвач производител Китай, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване