sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване на миниатюрен прекъсвач с алуминиева сплав

Заключване на миниатюрен прекъсвач с алуминиева сплав

Част №: CBL 51 Миниатюрно изключване на веригата a) Изработено от алуминиева сплав. б) Монтирайте повечето съществуващи видове прекъсвачи в Европа и Азия. в) Поставя се на превключвателите на прекъсвача и може да се затегне с отвертка. г) Може да вземе катинар с диаметър на скобата до 8. 5 мм. д) Предлага се за едно- и многополюсни прекъсвачи.

Описание

Част №:CBL 51

миниатюренCircuitBreakerLockout

a)MАда от алуминиева сплав.

б) Подходящ за повечето съществуващи видове в Европа и Азияcircuitbreaker.

c)Поставя се на превключватели на прекъсвача и може да се затегне с отвертка.

г) Може да вземе катинар с диаметър на скобата до8.5мм.

e)AПредлага се за едно- и многополюсни прекъсвачи.

Pизкуство №

описание

CBL 51

Макс затягане9mm

Защо да не предприемем сериозно Logout Tagout 5


1910. {{1}} (в) (1) Програма за енергиен контрол (нарушения 300 )


Работодателят създава програма, състояща се от процедури за контрол на енергията, обучение на служители и периодични проверки, за да се гарантира, че преди всеки служител да извърши сервизно обслужване или поддръжка на машина или оборудване, където може да се случи неочакваното зареждане с енергия, пускане или освобождаване на съхранена енергия и да причини вреда , машината или оборудването трябва да бъдат изолирани от енергийния източник и да не работят.


Целта на програмата за енергиен контрол е да предостави писмени политики и правила във вашата система за управление на безопасността. Този регламент се отнася до практиките и процедурите, необходими за деактивиране на машини или оборудване, които ще предотвратят отделянето на опасна енергия, докато служителите извършват дейности по обслужване и поддръжка. Начинът, по който е документирана процедурата, може да доведе до голяма степен за човека, който се опитва да я извърши правилно. Различните видове документация за процедурата зависи от всяка компания, за да определи кой формат на документацията ще бъде най-ефективен за вашите служители и оборудване.


Когато упълномощените служители заключват оборудване, обикновено се препоръчва да се използва графичен формат. Графичните процедури са склонни да предоставят най-ясните, лесно достъпни и визуално привлекателни насоки. Правилното местоположение и идентифицирането на всички източници на енергия също е от съществено значение.


1910. 147 (г) Контрол на приложенията (185 нарушения)


Установените процедури за прилагане на контрол на енергията (процедури за блокиране или разграбване) обхващат следните елементи и действия и се извършват в следната последователност.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашето миниатюрно изключване на алуминиева сплав, направено от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Заповядайте да продавате на едро по поръчка на миниатюрни автоматични прекъсвачи от алуминиева сплав, произведени в Китай на евтини цени с нашата фабрика, а също така предлагаме и безплатната проба.
Hot Tags: алуминиеви сплави, миниатюрни прекъсвачи, блокиране на производители Китай, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване