sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Устройство Loto, използвано за 120 277V вериги

Устройство Loto, използвано за 120 277V вериги

Част №: CBL 11 Блокиращ прекъсвач за задвижване C Заключващи механизми за безвъзвратни прекъсвачи Заключенията на прекъсвача за затягане са лесни за инсталиране с патентован дизайн на палеца - не са необходими отвертки! Просто затегнете блокировката сигурно върху езика на превключвателя, дръпнете капака над палеца и заключете капака, за да предотвратите захващането от ...

Описание

Част №: CBL 11

Заключване с прекъсване на веригата за затягане
Cбрави за безвъзвратни прекъсвачи
Заключенията на прекъсвача за затягане са лесни за инсталиране с патентован дизайн на палец - не са необходими отвертки! Просто затегнете блокировката безопасно на езика на превключвателя, издърпайте капака над палеца и заключете капака, за да предотвратите разхлабване на скобата. Ключовете са включени за използване с прекъсвачи с дълги плъзгащи се хвърляния на превключвателя.

  1. Изработен от уроден полипропилен и ударен модифициран найлон

  2. Предлага се в размери 3 . Може да се използва с ключалки за блокиране в долната част за трудно заключване на по-дълги плъзгащи превключватели и превключватели с голямо ъглово въртене.

  3. Заключете с предпазен катинар.

  4. Приема заключване на окови до 9 / 32 " в диаметър.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:


Част №

ОПИСАНИЕ

CBL 11

За заключване на прекъсвача 120-277V, ширина на ръкохватката ≤ 18 мм

CBL 12

За блокиране на прекъсвача 480-600V, ширина на ръкохватката ≤ 42 мм

CBL 13

При големи 480-600V заключващи прекъсвачи ширина на ръкохватката ≤ 72 мм

Маркирайте ключови точки и обърнете голямо внимание на изграждането на&"dual GG"; механизъм за предотвратяване

Организирайте всички звена, за да сортирате списъци за идентификация на опасностите и да извършите оценка и класификация на риска. Професионалните звена се приканват да разработят система за ранно предупреждение за риск и организациите се организират за динамично подобряване и коригиране на списъка на скритите рискове в системата за ранно предупреждение и&„четирицветна карта GG“; е приет за визуално управление. Ще проведем задълбочено проучване и контрол на скритите опасности, допълнително ще засилим контрола на скритите опасности в оборудването и съоръженията, околната среда и&„опасни човешки поведения, GG“; и строго разследват нарушенията на правилата и разпоредбите от хората. За многократни скрити опасности трябва да засилим усилията за оценка, да премахнем&"източник GG"; при аварии, приложете&"двоен GG"; механизъм за предотвратяване на идентифициране, контрол и откриване на опасни опасности и консолидиране на основите на управлението на безопасността.

Подобряване на механизма и укрепване на интегрираното управление на съответните страни

За 25 съответните страни във фирмата' s регион, съответните страни създават архиви в съответствие с&"13 елементи GG", закупуват необходимото оборудване за защита и ги интегрирайте в интегрираната система за управление на безопасността при студено валцуване. Всеки месец отговорният бизнес отдел извършва цялостна оценка на съответните страни и изпълнява основните отговорности.

Определете основата на проблема и извършете целенасочено отстраняване на скритите опасности

Придържайте се към проблемно ориентираните, ориентирани към резултатите, тематични изследвания, внимателно организирайте, организирайте и провеждайте опасни химикали, опасни газове, табела за разпознаване и експлоатация на контакт, ограничена площ, специална корекция, извършва дейности по преквалификация в комбинация с случаи на инциденти, укрепване на основното управление на безопасността, осигуряване на резултатите.

Първо организирахме специални проверки на опасни химикали, лабораторно съхранение на опасни химикали и специални проверки на опасни газове, за да открием проблеми и да направим корекции. Известието за проверка на безопасността на газа беше издадено, като изисква всички звена да извлекат поуки от случаите в уведомлението и да управляват опасни химикали и опасни газове в съответствие със законите и разпоредбите.

Второто е да се извърши специалното коригиране на потвърждението на връзката, циркулацията на операционната карта и управлението на използването и да се издаде Известието за инспекционната ситуация за извършване на потвърждение на връзката и специална работа за поправяне на карта за експлоатация на оборудването, която изисква извличане на уроци от произшествието и приемайки случая като отправна точка за консолидиране на основата на потвърждаването на връзката и управлението на картата за работа на оборудването.


Трето, своевременно предайте известието за" 4. 8 " авария на компанията за желязо и стомана в Чаншан и" 4 · 30 " основна производствена авария на безопасността на Ordos Hualingye Coaling Coking, организирайте всички звена, за да извлечете уроци от аварията, да проверите камиона на покрива, асансьора, падащите рискови точки и др .; Да извършва преустройство и обучение на персонала и работниците; В комбинация с интензивна поддръжка, скритите опасности от електрическите вериги, електрическото оборудване и съоръжения, както и оборудването и съоръженията за контрол на топлината се проверяват и контролират, за да се осигури прилагането на мерки за предотвратяване на пожари, предотвратяване на токов удар и контрол на топлината.

Обърнете внимание на тренировката, подобрете безопасността на производствения авариен капацитет

47 Разработени са планове за тренировки за управление на ключови опасни химикали, механични наранявания, наранявания при повдигане и т.н. В светлината на специалната ситуация на настоящата епидемична ситуация, тренировките се организират главно под формата на репетиции на работния плот, т.е. включително 18 годишни тренировки, провеждани от компанията, и 29 тренировки, провеждани от всяка единица. Чрез тренировката тя допълнително подобрява способността на работниците да се справят с различни видове аварии и тества оперативността и ефективността на плана.

За xi jinping, новото време мисълта за социализъм с китайски характеристики като насоки, твърдо установява идея за безопасно развитие, засилване на основната отговорност за прилагане на сигурността, задълбочаване на механизма за двойна превенция и изграждане на основна безопасност, фокус, фокус, трудност, в съответствие с законът в съответствие с наредбите, строго управление, се стремят към&"партия и правителство с главница, двойка отговорности, управлява съгласувано, небрежност отговорност GG". В следващата стъпка ще продължим да откриваме пропуски, да засилваме слабите връзки и да създаваме нова ситуация на положително взаимодействие между безопасността на производството и развитието на предприятията.Hot Tags: Устройство Loto, използвано за 120 277V вериги

Изпрати запитване