sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване на голям прекъсвач

Заключване на голям прекъсвач

Заключване на прекъсвача на веригата за затягане a) Изработено от здрав полипропилен и модифициран с удар найлон. б) Може да се използва с блокиращи ключалки в долната част за твърдо заключване на дълги плъзгащи превключватели и превключватели с голямо ъглово въртене.

Описание

Част №:   CBL 13

Заключване с прекъсване на веригата за затягане

а) Изработен от здрав полипропилен и ударен модифициран найлон.

б) Може да се използва с блокиращи ключалки в долната част за твърдо заключване на дълги плъзгащи превключватели и превключватели с голямо ъглово въртене.

в) Може да се управлява лесно без никакви инструменти.

г) Приема катинари за катинар до 9/32 ''   ( 7,5 мм) в диаметър.

 

Част №

описание

CBL 13

За големи 480-600 V заключващи прекъсвачи, ширина на ръкохватката 70 мм

Защита от къса връзка, погребете скрита опасност

Как се случи:

Около 11 часа през нощта през август 2003 г. работник на фирма в Кингдао, щата Маха, управлява машината за леене под налягане. Поради неизправността на механичната защитна преграда на техниката за леене под налягане, механичната защита не се поддържаше. Когато оборудването завърши инжекционното формоване на детайла, за да вземе участие, оборудването се движи, ще оперира дясната ръка на мъжа в сериозно нараняване.

Причина за злополука:

1. Пряката причина за произшествието е, че някой е сменил защитните устройства на оборудването без разрешение.

2. Основната причина за произшествието е, че служителите по оборудването и безопасността не успяват да извършват ежедневната проверка и надзор на машината за леене под налягане и преминават през местопроизшествието и не успяват да намерят и решат проблема ефективно.

3. Ръководителят на екипа, служителят по безопасността и под-фабриката на бизнес отдела не успяват своевременно да проверят и да спрат нарушаването на правилата и разпоредбите на местопроизшествието, което е косвената причина за произшествието и са отговорни за ръководството.

Предупреждение за злополука:

1. "три нарушения" е една от първоначалните причини за произшествия с безопасност на производството. Произшествията, причинени от незаконна експлоатация и нарушаване на трудовата дисциплина, представляват повече от половината от общия брой произшествия. "Три нарушения" се превърнаха в основната причина за произшествието.

2. Производствените звена и операторите не разбират напълно сериозността на последиците от нарушаването на правилата и разпоредбите, което води до многократно явлението „три нарушения“.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашата голяма блокировка на прекъсвачи, направена от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро по поръчка голям прекъсвач на автоматични прекъсвачи, произведен в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние също предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: големи производители на автоматични прекъсвачи, Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване