Закрепването на прекъсвач блокировка

Закрепването на прекъсвач блокировка
Информация за продукта

Част номер: CBL11

Скоба-на прекъсвач блокировка
Circuit прекъсвач брави
Зъбчета на прекъсвач ключове са лесни за инсталиране, използвайки патентована thumbscrew дизайн - отвертки няма нужда! Просто затягане блокировка сигурно към шибалка език, Издърпайте капака над thumbscrew и заключване покритие за предотвратяване на скоба от разхлабени. Ключалки са includedfor употреба с Прекъсвачите с дълго, плъзгащ се превключвател хвърля.

  1. От ugged полипропилен и въздействието модифицирани найлон

  2. Предлага се в 3 размера. Може да се използва с блокировка ключалки в дъното за усилено да заключите вече плъзгащи ключове и ключове с големи ъглови въртене.

  3. Заключване с катинар безопасност.

  4. Приема заключване окови до 9/32" в диаметър.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Част номер

ОПИСАНИЕ

CBL11

За 120-277V прекъсвач ключове дръжка ширина ≤18mm

CBL12

За 480-600V прекъсвач ключове дръжка ширина ≤42mm

CBL13

За големи 480-600V прекъсвач ключове дръжка ширина ≤72mm

Специално проектирани според вашите специални изисквания, нашето clamp на прекъсвач блокировка, направени от един от професионалните производители и доставчици на блокировка продукти в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да едро персонализирани скоба на прекъсвач блокировка, произведени в Китай евтини цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.

Hot Tags: закрепването на прекъсвач блокировка производителите Китай, доставчици, фабрика, Цена на едро, потребителски, евтини, произведени в Китай, безплатна проба, Брейди прекъсвач брави
Запитване