sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Закрепването на прекъсвач заключване

Закрепването на прекъсвач заключване

Част No.: CBL12 зъбчета на прекъсвач блокировка C лампа на прекъсвач заключване нашите прекъсвач ключ ключове ще изолира и сигурно всеки прекъсвач switch източник. зъбчета на опции са налични и ще обхване повечето прекъсвачи. Извънгабаритни зъбчета на и всеобщ Multi-полюс устройства са...

Описание

Част номер: CBL12

Скоба-на прекъсвач блокировка
Cлампа на прекъсвач заключване

Нашите прекъсвач ключ ключове ще изолира и сигурно всеки прекъсвач switch източник. зъбчета на опции са налични и ще обхване повечето прекъсвачи. Извънгабаритни зъбчета на и всеобщ Multi-полюс устройства също са на разположение.

  1. Изработени от здрав полипропилен и въздействието е променил найлон.

  2. Един полюс прекъсвач ключове.

  3. Използвайте thumbscrew да стяга блокировка сигурно към шибалка език, след това Издърпайте капака над thumbscrew и заключване на място за да предотвратите разхлабени скоби.

  4. Предлага се в 3 размера.

  5. Блейд дизайн осигурява по-силно сцепление с по-малко въртящ момент на thumbscrew

  6. Приема заключване оковите на todiameter9/32"(7mm) в диаметър,

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Част номер

ОПИСАНИЕ

CBL11

За 120-277V прекъсвач ключове

CBL12

За 480-600V прекъсвач ключове

CBL13

За извънгабаритни 480-600V прекъсвач ключове


Специално проектирани според вашите специални изисквания, нашето clamp на прекъсвач заключване, направени от един от професионалните производители и доставчици на блокировка продукти в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да едро персонализирани скоба на прекъсвач заключване, произведени в Китай евтини цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.

Hot Tags: закрепването на прекъсвач заключване производителите Китай, доставчици, фабрика, Цена на едро, потребителски, евтини, произведени в Китай, безплатна проба, един полюс прекъсвач блокировка

Изпрати запитване