sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване на PP Snap On Circuit Breaker

Заключване на PP Snap On Circuit Breaker

Част №: CBL21 120V Заключване на веригата за автоматично изключване Прекъсване при заключване Предназначен за 120V прекъсвачи, които имат дупки в езика на превключвателя, нашето заключване на прекъсвача е „щракване“ за инсталиране! Двойните кухини са разположени на различни езици за превключване Размери са 0.83 "H x ...

Описание


Част №:   CBL 21

Заключване на прекъсвача на веригата за щракване

a) Изработен от инженерно пластмасов подсилен найлон P P.

б) За 120V прекъсвачи, които имат дупки в езика на превключвателя.

в) Бързо и лесно използване - просто го поставете на място и приложете катинар.

г) Приема заключващи окови с диаметър до 10 мм.

 

Част №

описание

CBL 21

За прекъсвачи 120V, които имат дупки в езика на превключвателя

 

Частична инвалидност

Енергията може да бъде разделена на различни компоненти, устройства, зони или експлоатационни единици чрез добавяне на вторични енергийни изолатори след основните енергийни изолатори от гледна точка на експлоатация и безопасност. Докато позволява някои от необходимите операции, контури или транспониране, потребителят може да се наложи да обезопаси само част от зоната, за да отговори на изискванията за експлоатация и поддръжка. Потребителите трябва да инсталират тези устройства в съответствие със съответните стандарти.

Контролирайте съхранената енергия

Излишната енергия, съхранената енергия или потенциалната енергия в потенциална опасност се освобождават, прекъсват, ограничават или контролират по друг начин.

Изолирано валидиране

Преди да започне работа на заключена или изброена машина, упълномощеното лице трябва да провери дали енергийната изолация и инактивирането са завършени.

продължи

Работната зона трябва да се инспектира, за да се гарантира, че ненужните предмети са отстранени, машината е в добро състояние и че целият персонал е в безопасно положение.

Преди да възстановите захранването на машината, персоналът, който може да бъде засегнат от връщане в експлоатация, трябва да бъде предупреден.

Всяко заключващо устройство или устройство с етикет в устройството за изолиране на енергия трябва да бъде премахнато от упълномощеното лице, което първоначално се блокира.

След отстраняване на заключващото или висящото устройство хората, които могат да бъдат засегнати от тези действия, трябва да бъдат информирани, че заключващото устройство или висящото устройство е премахнато преди стартиране на машината.


Hot Tags: Заключване на PP Snap On Circuit Breaker

Изпрати запитване