sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване на прекъсвач с прекъсване на захващане Малък

Заключване на прекъсвач с прекъсване на захващане Малък

Част №: CBL32 Заключване на прекъсвача на веригата за захващане a) Изработено от здрав ABS. б) Поставете широки или високи прекъсвачи, които обикновено се намират на прекъсвачи за високо напрежение / ха-ампераж. в) Може да се управлява лесно без никакви инструменти. г) Диаметър на отвора: 10 мм.

Описание

Част №:   CBL 32

Заключване на прекъсвача на Grip Tight Circuit

а) Изработен от здрав ABS.

б) Поставете широки или високи прекъсвачи, които обикновено се намират на прекъсвачи за високо напрежение / ха-ампераж.

в) може лесно да се управлява без никакви инструменти .

г) Диаметър на отвора: 10 мм.

 

Част №

описание

CBL 32

Максимално затягане 15 мм

Без изместване на резервоара с газ, без ограничение за блокиране

История на злополуката:

През юли 2006 г. операторът на обекта влезе в резервоара за вътрешна проверка. Преди да влезе, той не е извършил откриване на съдържание на кислород и не е извършил операция по подмяна на газ в оборудването (начинът, по който операторът на обекта да определи дали има газ в резервоара, е да чуе „свистенето“ на ауспуха). Току-що влязъл след падането, персоналът на горния мониторинг намерил хората, призовали хората да дойдат на помощ, след това уанг и дай след това в спасяването, също са паднали.

строителен настойник намери ситуацията, призована за помощ, мястото на поделението се завърза до кръста и след това надолу към спасяването на танка. Персоналът на местопроизшествието извиква тревога 110, 119, 120 от пожарникарите с дихателен апарат, за да слезе трима души, спасени от резервоара, до болницата.

Причина за злополука:

1. Непосредствената причина за инцидента беше бързината за успех, незаконната експлоатация, нахлуването в експлоатацията на танковата ферма и спасяването.

2. Управлението на безопасността не е в сила и организацията на сайта е неблагоприятна. След като отговорното лице напусне обекта, той / тя не изпълнява отговорността за безопасност и изчиства плана за експлоатация и не успява да оборудва необходимите средства за откриване, което води до незаконна експлоатация и спасяване на служителите, което е косвената причина на произшествието.

3. Непряката причина за произшествието е липсата на образование за безопасност и липсата на умения за експлоатация на безопасност и здрав разум.

Основни отговорности:

1. Системата за отговорност за безопасността на компания в провинция Хунан не е внедрена, а организацията, надзорът и обучението за безопасност на място не са ефективни. Компанията носи важна отговорност за произшествието и му се налага административно и икономическо наказание в размер на 100 000 юана.

2. Служителят с фамилия джао е основното лице, което отговаря за работата на място. Той не е направил необходимото разкриване на безопасността и не е организирал надзора за безопасност на експлоатацията на място преди операцията, така че отговаря за управлението на произшествието.

3. Ван и дай трябва да носят главна отговорност за незаконната операция и спасяването.

4. Наложи административно икономическо наказание от 40 000 юана на законния представител на компанията xu.

Предупреждение за злополука:

1. Укрепване на образованието за безопасност на целия персонал, не се превръщайте в обикновена форма, особено укрепете образованието „трима не навредят“, за да се свърже с реалното търсене на безопасността на длъжността и риска от злополуки, за да се направи персоналът, запознат с последиците от нарушението, овладява уменията за самозащита, развива добри трудови навици.

2. За персонала, участващ в опасни операции, от една страна, той трябва да работи в строго съответствие с наредбите и техническите изисквания, от друга страна, той също трябва да научи и овладее знанията за самозащита и спасяване на други, така че като да играе роля в критичния момент.

Специално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, нашето захващане за прекъсване на прекъсвача с малък контрол, направено от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро персонализирани ръкохватки за прекъсване на веригата с малки размери, произведени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: захващане за прекъсване на прекъсвача с изключение на малки производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване