sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Устройство за блокиране на електрически прекъсвач

Устройство за блокиране на електрически прекъсвач

Част №: CBL32-S-RED CBL32-S-BLK Блокировка на плътно прекъсвач за захващане a) Материал: Алуминиева сплав за леене под налягане&Nylon PA&метален спрей. б) Поставете превключватели със стандартна височина и превключватели, които обикновено се намират на прекъсвачи 120 / 240V. c) Регулирайте към прекъсвача с просто завъртане на палеца и след това затворете затягането d) дръжка и заключващ капак, за да предотвратите разхлабване на скобата

Описание

Част No.:CBL32-S-RED CBL32-S-BLK

Заключване на тесен прекъсвач

а) Материал: усилвател&от алуминиево леене под налягане; Усилвател найлон PA GG; метален спрей.

б) Поставете превключватели със стандартна височина и превключватели, които обикновено се намират на прекъсвачи 120 / 240V.

в) Регулирайте до прекъсвач с просто завъртане на палеца и след това затворете затягането

г) дръжка и заключващ капак, за да се предотврати разхлабването на скобата.

Част No.

Описание

CBL32-S-ЧЕРВЕН

Максимално затягане 12 мм

CBL32-S-BLK

Максимално затягане 12 мм


EHS закони и разпоредби и цялостен контрол на опасната енергия

През последните години различни инциденти на замърсяване на околната среда и аварии безопасност при работа, се срещат често, които са привлекли вниманието на държавните регулаторни служби. Управлението на околната среда, здравето и безопасността на предприятията е във фокуса на вниманието на обществеността и мениджърите на предприятията. Как да разберете най-новите изисквания на законите и разпоредбите и да ги приложите към вътрешното управление на предприятията, как да схванете законодателната тенденция, да разберете динамиката на правоприлагането и как да се справите с новите изисквания на EHS при новата ситуация на автоматизация, интелигентността и цифровизацията са всички важни теми, пред които са изправени мениджърите на предприятията.

В същото време, тъй като по-ефективни механични линии за автоматизация и оборудване за автоматизация са широко използвани в заводите, ефективността на работата се подобрява, като в същото време, за управление на безопасността също създадоха нови предизвикателства. След години изследвания и обобщения, базирани на теоретичния модел на случайно отделяне на енергия, TUV Rhein пусна опасните енергийни решения, пригодени за различни предприятия.

TUV Рейнланд по-голяма китайска система за управление на услугите одитори Ян, директор на nanjing, soloing, Cynthia hotan mudry express, съответно в Шенжен на 26 юли, 23 август, 30 август, полеви семинар в Ухан и Гуанджоу, за да споделят законите и разпоредбите на EHS и одита за съответствие, помогне на предприятията да се възползва от важните EHS закони и подзаконови актове, подобряване EHS спазване на нормативната уредба, както и интегрирани с&компанията # 39; и съществуващата система за управление и начин изпълнението. Експертите споделят главно EHS, изправени пред нови предизвикателства, функцията на националните регулаторни органи да регулират трите едновременно, регламентите за опазване на околната среда и управлението на замърсяването променят тенденцията и системата за предотвратяване на риска и т.н., а дълбокото тълкуване току-що въведе новите изисквания за емисиите на летливи органични съединения, нито една организация и на работното място вредни фактори, новият стандарт на лимит професионална експозиция за EHS професионални групи първите Употребявани информационни закони и наредби.

В допълнение към законите, наредбите и спазването, подобряването на здравето и безопасността на работното място е целта на създаването и прилагането на системата за управление на EHS. На това как да поеме пълен контрол на риска от случайно изпускане на енергия, както и избягване на евентуални наранявания, TÜV Rheinland експерти да споделят риска от нови закони, свързани с енергетиката и подзаконови актове, дизайн безопасност и защита на безопасността на върха на технологията, изолацията на опасни енергия и мерки за контрол на прилагането на метода, и основно въведе TUV Рейнланд, съобразена с рисковата енергия на предприятието, поеме пълен контрол над бизнеса. На срещата експертите' дълбоко вникване в опасна енергия заключване на околната среда и управление на здравето и безопасността, задействани загрява дискусии между съответните служители на предприятията, присъстващи и получи високи коментари.

Системата за управление на EHS интегрира системата за управление на околната среда (EMS) и системата за управление на здравето и безопасността при работа (OHSMS), чрез систематичен механизъм за превенция и управление, за да се премахнат напълно всички видове злополуки, опасностите за околната среда и работата, за да се подобри безопасността на предприятието, екологични и здравни резултати. Неговото изпълнение играе голяма роля за подобряване на сближаването на фабриката, подобряване на вътрешното управление на фабриката, подобряване на имиджа на фабриката и създаване на по-добри икономически и социални ползи. TUV Рейн е в състояние да предостави поредица от EHS решения, за да помогне на предприятията ефективно подобряване на управлението на ниво EHS.

Специално проектирано според вашите специални изисквания, нашето устройство за блокиране на електрически прекъсвач, произведено от един от професионалните производители и доставчици на заключващи продукти в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да поръчате на едро персонализирано устройство за заключване на електрически прекъсвач, произведено в Китай на ниска цена с нашата фабрика, а ние също предлагаме безплатната проба.
Hot Tags: устройство за блокиране на електрически прекъсвач, производители, доставчици, фабрични, персонализирани, на едро, цена

Изпрати запитване