sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване на веригата за голям прекъсвач

Заключване на веригата за голям прекъсвач

Част №: CBL 41 Заключване на прекъсвача на веригата a) Изработено от устойчив ABS. б) Компактният размер позволява заключване на съседни прекъсвачи. Подходящ е за заключване на многополюсни прекъсвачи и работи с повечето превключватели.

Описание

Част №:CBL 41

GПочивай в мирTравоCircuitBreakerLockout

a)Made от издръжлив ABS.

б) Компактният размер позволява заключване на съседни прекъсвачи. Подходящ е за заключване на многополюсни прекъсвачи и работи с повечето превключватели.

в) Доставя се със заключващ винт, можете лесно да заключите, без да използвате други заключващи инструменти. Прореза позволява регулиране на отвертката.

г) Може да вземе катинар с диаметър на скобата до 9. 3 мм.

Част №

описание

CBL 41

Максимално затягане 10 мм


На Националния съвет за безопасност 2019 Конгрес&усилвател; Expo, OSHA пусна резултатите от най-добрите 10 стандарти, най-често цитирани за нарушения във всички отрасли, за които се прилагат стандартите на OSHA. OSHA издаде близо 27, 000 цитата в своите най-важни категории 10 по време на 2019.

"Знанието как работниците са наранени може да измине дълъг път към опазването им", заяви председателят и изпълнителен директор на Националния съвет за безопасност Дебора AP Hersman. „Списъкът на OSHA Top 10 разкрива области, които изискват повишена бдителност, за да се гарантира, че всеки ден ще се прибере безопасно вкъщи.“

Заместник-директор на OSHA' S Дирекция по програми за изпълнение, Патрик Капуст,

1. Защита от падане 1 926,50 1

Защитата от падане е най-цитираното нарушение за последните няколко години. Стандартът за защита от падане е проектиран да предотвратява падания, които според статистиката представляват едва 40 процента от смъртните случаи в строителната индустрия. Не е изненадващо, че повечето аварии при падане се случват на жилищни работни места, където има малък контрол върху изискванията за защита от падане.

За да се предотвратят наранявания и жертви при падане, е от съществено значение работодателите да снабдяват своите работници със системи за защита, предпазни мрежи или лични системи за задържане при падане, когато се изисква работа на височина. Освен че просто осигурява подходяща защита от падане, работодателят е отговорен и за това, че всички служители са обучени как да използват правилно защитата от падане и знаят кога да я използват.

2. Комуникация за опасност 1910. 1 2 00

Стандартът за комуникация с опасност се отнася до опасностите от химични вещества, произведени или използвани на работното място. Стандартът на OSHA за комуникация с опасности е в съответствие с международния стандарт, но това все още е # 2 най-цитираното нарушение на OSHA.

3. Скелета 1926. 451

Стандартът за скелета на OSHA покрива изискванията за безопасност на скелета, които трябва да бъдат проектирани от квалифицирано лице и изградени точно в съответствие с този дизайн. Работодателите са длъжни да защитават всички работници, които използват скелета от падания и падащи предмети. В допълнение, всички скелета трябва да бъдат инспектирани от компетентно лице преди употреба от работниците. Работниците, засегнати най-много от опасностите от скелета, включват тези, които отговарят за изграждането на рамки, покриви, сайдинг и зидария.

4. Заключване / Маркиране 1910. 1 4 7

Lockout / Tagout (LOTO) засяга работниците, които обслужват, ремонтират и поддържат оборудване или машини. Опасности съществуват, ако оборудването, с което се борави, може внезапно да се зареди или стартира по време на работа.

5. Дихателна защита 1910. 134

Респираторната защита на OSHA насочва работодателите към създаване и поддържане на програма за дихателна защита на работното място. Всички аспекти на дихателната защита са обхванати в този стандарт, включително процедури, администриране, подбор, обучение, тестване на годни, оценка, употреба, почистване, поддръжка и ремонт. Работодателите трябва да са запознати с изискванията на OSHA за доброволно използване на респираторни маски за прах !.

6. Стълби 192 6. 1053

7. Задвижвани промишлени камиони 1910. 1 7 8

8. Защита от падане - Изисквания за обучение 1926. 503

9. Машинна охрана 1 9 10. 212

10. Защита на очите и лицето 1926. 10 2

GG quot; Като работодател това, което този списък може да направи, е да ви даде място за начало," Казва Капуст." Можете да разгледате този списък, да идентифицирате първопричините, да извършите анализ и да спрете нараняването, преди да се появи."

Hot Tags: Прекъсвач на веригата за голям Breaker

Изпрати запитване