sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Регулируем кабел за заключване

Регулируем кабел за заключване

Номер на част .: CB03 Устройство за заключване на кабела Безопасно заключване на кабела Заключването Tagout продължава да бъде едно от най-цитираните и одитирани разпоредби на OSHA. Тези икономични и компактни устройства са много видими и бързо ще се превърнат в устройство за блокиране на телбод във всяко съоръжение. Изработен от промишлени ...

Описание

Номер на продукта: CB03

Регулируема блокировка на стоманен кабел

a) Заключващо тяло: изработено от индустриален издръжлив найлон и стоманен кабел с изолация.

б) Проектирани за ефективно заключване на различни изолационни точки, включително вентили на шибърите, дръжки на "T" клапани, електрически изключватели и много други.

в) Дръжката е проектирана да работи с устройството без необходимите инструменти.

d) Дължината на кабела може да бъде персонализирана.

e) Приема до 8 катинара за многократно блокиране.

Номер на част

описание

CB03

Диаметър на кабела 3.8mm, дължина 2 m

6 拷贝

Обща процедура за маркиране на блокиране

Подготвено разпознаване на работа - обработка - заключване на тест - потвърждаващ тест - предаване на оборудване - приемане на сайта - за завършване на отключването

Работа за идентифициране

Идентифицирайте енергията, предназначена за работа, и определете дали се изисква заключване

Изчистване на работата на мрежата на филтъра не е заключено, изпълнете една операционна карта

Не е необходимо блокиране за операциите по отстраняване на топлината и отстраняване на утечките под 1.0mpa, както и съответните процедури за инспекция и поддръжка.

Процес за подготовка

Спиране, промиване, източване и др

В зависимост от енергийните и материалните свойства, изберете метода на изолация и съответстващите съоръжения за изключване и изолиране.

Попълнете списъка за заключване на заключване и записа за заключване

Заключване на заключването

Заключване на няколко точки на изолация

Ръководителят на проекта на териториалната единица или негов представител използват колективни брави за заключване на повече от 2 изолационни пункта. Други използват индивидуални ключалки, за да заключват клавишите за групово заключване.

Съгласно списъка за блокиране на изолацията, трябва да се изберат подходящи брави за изолационните съоръжения, които са завършили изолацията, предупредителните знаци трябва да се попълнят и да се използват колективни брави за блокиране на изолационните точки.

Други използват индивидуални ключалки, за да заключват клавишите за групово заключване.

Когато става въпрос за изолиране на електрически уреди и измервателни уреди, териториалните единици осигуряват на специалистите по електротехника и апаратура необходимия брой колективни брави в една и съща група, а специалистите по електрическа и приборостроителна техника трябва да изпълняват заключване.

Всички оператори трябва да потвърдят маркирането на Lockout в изолационните точки. След като ключът за колективно заключване бъде поставен в кутията за заключване, настойникът заключва заключващата кутия с персонално заключване.

Операторът заключи кутията с ключалка. Ако операторът няма лично заключване, той / тя трябва да го регистрира предварително в териториалната единица и да го върне след операцията.Hot Tags: регулируем кабел за заключване-доставчици и производители Китай - Търговия на едро - LOCKEY

Изпрати запитване