sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Многофункционално 3.5mm заключване на кабел

Многофункционално 3.5mm заключване на кабел

Част No: CB07 Заключване на кабела а) Изработен а от издръжлив ABS, с изолация покритие от неръждаема стомана кабел. б) Проектирани да заключат ефективно различни точки на изолиране на енергията, както и трудни за сигурност механични устройства. Предлага се със сменяеми кабели, два диаметъра на кабела за избор: 3.5mm и 5mm. в) Приема до 5кати за множество локации. г) Дължина на кабела и цвят могат да бъдат персонализирани.

Описание

Част No:2000 г.

Заключване на кабела

а)Изработена от издръжлив ABS, с изолация покритие от неръждаема стомана.

б)Проектиран да заключи ефективно различни точки на изолация на енергия, както и трудни за сигурност механични устройства. Предлага се със сменяеми кабели, два диаметъра на кабела за избор: 3.5mm и 5mm.

в)Приема до 5кати за многократна таблизатор.

г)Дължина на кабела и цвят могат да бъдат персонализирани.

 

Част No.

Описание

3.5 от 1000

Диаметър на кабела 3.5mm, дължина 2,4м

5.00 лв.

Диаметър на кабела 5mm, дължина 2.4m

Добро изпълнение на loto проекта

Онзи ден, приятелят ми Боб ми се обади и ме попита колко ключалки ще са необходими за фабриката, за да изпълни заключената LOTO програма. Аз се смях. Защо компанията е наложила изпълнението на loto програмата? Боб им отговори и им каза, след като компанията рискува да предизвика катастрофа с фалшива тревога, времето да има персонал за поддръжка на оборудване, за да работи в А домашна работа, но не познавам някой друг на друг пост оператори в оборудването за поддръжка на устройство за зареждане, за щастие, персонал по поддръжка та в момента мястото все още оставя място за спешни действия, благодаря за! По време на прегледа бе постигнат консенсус, че опасните източници трябва да бъдат затворени и изолирани преди поддръжката. Въпреки това, шефът на Боб отново намери горепосочената опасност в процеса на поддръжка на оборудването по време на полевата инспекция наскоро. Той се надяваше да подобри контрола на безопасността чрез заключване, така че той се сети за мен.


От предишния професионален опит и обратна връзка с клиентите, много ПРОЕКТИ LOTO са стартирани при такива обстоятелства, т.е. висшите лидери имат спешна нужда да придават важност на сигурността.


Произшествието, особено инцидента с пострадалите, всеки, който е претърпял произшествието, независимо от заинтересованото лице или съответния персонал, освен че се е случило бедствие, ще бъде и последваща авария, за да се справят с въпроси, заети. Според времевата поредица от инциденти, хората биха си помислили, че ако контролът на безопасността може да се извърши на определена ключова стъпка преди произшествието, като например използване loto за контрол на опасния енергиен източник, всички аварии могат да бъдат избегнати, така че блокирането на опасния енергиен източник с ключалка е незаменима част от LOTO. Въпреки това, може ли да се заключи сам по себе си да бъде добро изпълнение на проекта LOTO? Не е достатъчно. В действителност много фабрики вече имат LOTO lock и управленска програма, но е все още в изпълнение ще доведе до инцидент поради небрежност LOTO, някои компании имат LOTO заключване за неподдържащо синхронно след като са оборудвани с пълна система за управление вместо причина трябва да завърши тезата на илюзията за управление на изолацията на енергията, а именно формират това, което наричаме "капан" организация за безопасност. Затова е трудно да се обобщи успеха на промоцията LOTO просто като един фактор, като например използването на ключалки, но липсата на ключалки може лесно да доведе до инциденти, причинени от неизправност тава на опасни енергийни източници.

Hot Tags: Многофункционално 3.5mm заключване на кабел

Изпрати запитване