sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключващи клапани за фиксиране на риба във формата на риба

Заключващи клапани за фиксиране на риба във формата на риба

Част №: CB04 Икономичен рибен фиксиран кабелен кабел a) Заключващо тяло: направено от ABS, с изолационен стоманен кабел с пластмасово покритие. б) Приема до 6 катинара за многократно приложение.

Описание

Част №: CB04

Икономичен риболовен кабелен фиксатор

а) Заключващо тяло: изработено от ABS, с изолационен стоманен кабел с пластмасово покритие.

б) Приема до 6 катинара за многократно приложение.

в) Дължината и цвета на кабела могат да бъдат персонализирани.

г) Включва етикети за безопасност с висока видимост, многократна употреба, които могат да се използват повторно. Дължината на етикетите може да бъде персонализирана.

Част №

описание

CB04

Диаметър на кабела 3.8мм, дължина 2м

CB04_03

Абсолютна енергийна изолация за лица, влизащи в ограничени пространства

Когато персоналът трябва да влезе в запечатани резервоари за съхранение, контейнери, дълбоки ями и други затворени пространства, е необходимо да се приложи абсолютна енергийна изолация за тези резервоари, контейнери и друго оборудване, така че да се отделят напълно потенциалните опасности от външна енергия от персонала в затворените помещения. пространство и осигурете безопасността на персонала в затвореното пространство. Най-често използваните методи за абсолютна изолация са, както следва:

А) Методът за изолиране на разглобяването на тръбопровода е да се премахне секция от къса тръба от всички входни и изходящи тръбопроводи в затворено пространство, за да се постигне абсолютно отделяне от потенциалните източници на опасност. Физическото счупване се отстранява възможно най-близо до единия край на съда и, ако е възможно, отворите на всички тръбопроводи се затварят с правилната спецификация на сляпо фланец. Всички изходящи връзки към затвореното пространство (ако са инсталирани) трябва да бъдат напълно отрязани, а отворените краища да бъдат запечатани със сляп фланец.

Б) метод на преграждане и двойно сляпо, е комбинирано използване на двойно блокиране и изпразване и вмъкване на сляпо фланец, методът му е да затвори линията във и извън двата контролни клапана и да изхвърли средата между двата клапана, в за да се постави слепият фланец, за да се постигне абсолютна изолация, в процеса на изолация трябва да се избират подходящи спецификации на сляпо фланец, връзките херметични контейнери трябва да бъдат напълно отрязани от всички крайни отвори и сляпо фланец отворен край.


Hot Tags: риба във формата на риба кабелни заключващи клапани производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване