sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
5 mm кабел за заключване на кабели

5 mm кабел за заключване на кабели

Част No: CB07 Заключване на кабела а) Изработен а от издръжлив ABS, с изолация покритие от неръждаема стомана кабел. б) Проектирани да заключат ефективно различни точки на изолиране на енергията, както и трудни за сигурност механични устройства. Предлага се със сменяеми кабели, два диаметъра на кабела за избор: 3.5mm и 5mm. в) Приема до 5кати за множество локации. г) Дължина на кабела и цвят могат да бъдат персонализирани.

Описание


Част No:2000 г.

Заключване на кабела

а)Изработена от издръжлив ABS, с изолация покритие от неръждаема стомана.

б)Проектиран да заключи ефективно различни точки на изолация на енергия, както и трудни за сигурност механични устройства. Предлага се със сменяеми кабели, два диаметъра на кабела за избор: 3.5mm и 5mm.

в)Приема до 5кати за многократна таблизатор.

г)Дължина на кабела и цвят могат да бъдат персонализирани.

 

Част No.

Описание

3.5 от 1000

Диаметър на кабела 3.5mm, дължина 2,4м

5.00 лв.

Диаметър на кабела 5mm, дължина 2.4m

Какво трябва да се направи на повърхността на предпазителя ключалката?В процеса на производство на ключалки за сигурност, повърхността му също трябва да бъде обработена. Ако повърхностната обработка не е на мястото, тя също доказва, че няма по-добро качество, така че каква повърхностна обработка е необходима за тази ключалка? Първият е процеса на оцветяване, защото има много брави, които трябва да отговарят на изискванията за привличащи погледа. При различни среди за използване, те трябва да бъдат съответно бдителни, и това изисква оцветяването. Само по този начин ще бъде направено Може да се постигне по-добри изисквания, така че това е много важно.


Освен това, главно на повърхността му, тя също се нуждае от графична обработка. При различни обстоятелства, някои аспекти на графичния дисплей неизбежно ще бъдат показани, което не само ще служи като предупреждение, но и ще играе съответната роля. Съвети за операцията. Ето защо е необходимо да се справят с него, и обработката на цялата графика трябва да отговаря на съответните стандарти. Ако не може да отговори на съответните изисквания, че е трудно за потребителя да имат собствено удовлетворение, така относително казано, тази точка също е по-важно, но това също така зависи от производителя.


В допълнение към горното, при производството на брави за безопасност, тя също трябва да бъде поцинкована на повърхността. Защото в производствената среда, тя има своя собствена нестабилност, а някои са корозивни. Ако не се лекува по отношение на него, ще бъде трудно да има добър живот, когато се използва. Следователно, повърхностната обработка в тази област също е много важна, но различни производители ще имат различни характеристики на лечение, и някои производители ще имат трудности при постигане на съответното качество в лечението, което в крайна сметка ще затрудни потребителите да имат по-добро удовлетворение по време на употреба Следователно потребителите също трябва да изберете производителя.Hot Tags: 5 mm кабел за заключване на проводници

Изпрати запитване