sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване от стоманена тел 4 мм

Заключване от стоманена тел 4 мм

Част №: CB01-4 Регулируемо блокиране на стоманен кабел a) Заключващо тяло: изработено от ABS, издържа на химикали. б) Кабел: здрав, гъвкав многожилен стоманен кабел, с прозрачно пластмасово изолационно покритие. в) Дължината на кабела може да бъде персонализирана.

Описание

Част №:   CB01-4

Регулируема стоманена кабелна блокировка

а) Заключващо тяло: изработено от ABS, издържа на химикали.

б) Кабел: здрав, гъвкав многожилен стоманен кабел, с прозрачно пластмасово изолационно покритие.

в) Дължината на кабела може да бъде персонализирана.

г) Приема до 4 катинара за многократно приложение.

д) Включва етикети за безопасност с висока видимост, многократна употреба, които могат да се използват повторно. Може да се персонализира.

е) Идеален за заключване на панели с няколко прекъсвачи и заключване на клапана отстрани.

 

Част №

описание

CB01-4

Диаметър на кабела 4мм, дължина 2м

CB01-6

Диаметър на кабела 6мм, дължина 2м


CB01-4_03

Изисквания за механична изолация

Избор на метод за изолиране за протичане на процеса

А) изолация с един клапан, тоест изискванията за изолация на оборудването се реализират чрез затваряне на един клапан на входа и изхода на оборудване, съоръжения и устройства. Подходящ за изолиране на системи с ниски изисквания за ниво на изолация, като изолация на парни системи с размери на входящите и изходящите тръби и неограничено средно налягане; Размерът на диаметъра на тръбата не е ограничен и налягането нагоре по течението не е високо морска вода, пожарна вода, охлаждаща вода и други изолационни тръбопроводи за медии; И изолацията на нетоксична система за газова среда с по-ниско налягане в тръбопровода (по-малко от 1MPa) и неограничен размер на диаметъра на тръбата.

Б) метод за изолиране и разтоварване на двойни клапани, тоест метод за изолиране чрез използване на вентила с двойна изолация, който затваря входа и изхода на оборудване, съоръжения и устройства и освобождава средата между двата клапана едновременно. Подходящ за изолиране на запалима система с течна среда с по-ниско налягане в тръбопровода (по-малко от 0,2mpa) и по-малък размер на диаметъра на тръбата (под 25,4 mm); Изолация на нетоксична газова среда с високо налягане в тръбопровода (повече от 1MPa) и неограничен размер на диаметъра на тръбата; И други видове носители, по-специално размер на диаметъра на тръбата и изолация на системата за налягане.

В) изолация с един клапан плюс сляпа плоча, тоест един изолационен клапан се използва за затваряне на входа и изхода на оборудване, съоръжения и устройства, а средата в тръбопровода се изпразва, за да се улесни поставянето на сляпа плоча, така че да постигане на крайната цел на изолацията на оборудването. Подходящ за изолиране на средни системи като морска вода с високо налягане в тръбопровода (> 1,7mpa) и неограничен размер на тръбата; Изолиране на запалими течности, газове и системи от токсични газове без ограничения на налягането или размера на тръбите.

Специално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, нашата 4 мм стоманена тел блокировка, направена от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Заповядайте да продавате на едро по поръчка 4 мм стоманена тел, направена в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: Производители на заключване от 4 мм стоманена тел Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване