Lockey безопасност продукти Ко, ООД е професионален производител специализиран в производството на всички видове продукти, блокировка безопасност. Ние се основават върху производството на правилното блокировка заключващи и обезопасителни продукти да съдейства за предотвратяване на промишлени аварии, които са причинени от неочаквани енергия или стартиране на машини и съоръжения от неконтролирано освобождаване на енергия. Ние предлагаме широк спектър от блокировка устройства и tagouts, които покриват най-механични и електрически приложения, включително безопасност катинар, клапан блокировка, блокировка закопчалка, електрическа блокировка, кабелна блокировка, блокировка комплект и гара и др. Всички наши продукти са произведени съгласно стандарт ISO и ANSI стандарт.

Ние имаме нашата изследователска и развойна отбор да изведат различни видове безопасност блокировка продукти и решения на изискванията за нашите посветени клиенти.

Ние за цел да предоставят добри услуги на базата на нашата безопасност ЛОТО продукти. Добра кредитна и взаимни ползи са това, което ние сме след в бизнеса. Ако Вие се интересувате от някой от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние обещаваме да доставяме продукти с отлично качество, разумни цени и доволни услуги за вас.